Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שאלתי היא: האפ ניתן להשתמש בכניסת usb למערכת שמע על מנת

להפעיל gpa? אני מניח שכן, אבל אין לי מערכת עם כניסת usb

ורציתי שמישהו שיש לו וניסה לחבר gps יאשר

בברכה,

רפי גורדון

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות? לחבר DOK עם תוכנת ניווט לקוות שהרדיו יעבוד איתה? אתה רוצה מקור כוח ל GPS?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תיאורטית כן, מעשית לא בטוח.

כניסות USB במכשירים מוגבלות בזרם שלהן. עם DOK הן יעבדו, עם HD חיצוני של 500 ג'יגה לא בטוח, חלק כן וחלק לא.

מה הבעייה לנסות את זה במערכת שלך? לחילופין, למה לא לרכוש מתאם USB שיתחבר לשקע המצת?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

תודה לך.

האמת היא (אולי הייתי תריל להתחיל בזה) שיש לי כבל שמחבר את המצת לכניסת הusb של

המצת. אבל יש לי איזהשהיא בעייה במצת (כנראה היה קצר או משהו) וזה לא עובד ואני לא רוצה להשקיע

בתיקון כי אני לא זקוק למצת כשלעצמו. כל שחשבתי על אפשרות של לחבר למערכת שמע. יש לי רדיו

פשוט אבל אם אשדרג את הרדיו, רציתי לדעת אם זה מכשיר ה gps יוכל לעבוד דרך כניסת ה usb

מישהו ניסה?

רפי

פורסם

שלום לכולם.

נראה לי שהבעייה היא לא במצת אלא בכבל המחבר את המצת לשקע המיני usb של מכשיר ה gps

היום בדקתי את המצת, לחצתי עליו ואחרי 20 שניות הוא קפץ.

שאלתי היא: היכן ניתן לרכוש כבל המחבר מצת לשקע המיני usb של מכשיר ה gps?

האם ברשתות מחשבים כמו bug או ivory?

או האם בחנויות למוצרי רכב?

רפי

• תוכן חדש...