Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

 

ברשותי פולקסווגן פולו משנת יצור 1998, הבוקר בעת ההנעה של הרכב נדלקה נורית מיכל העיבוי, מיד כיביתי את הרכב ובדקתי את המיכל ואכן התברר לי שאין נוזל כמעט בכלל במיכל.

מיד חששתי למנוע ובדקתי שמן במנוע, השמן היה מעט שחור אבל היה שמן בדיוק בכמות הדרושה, בכל מקרה פתחתי את מכסה פתח מילוי השמן במנוע על מנת להציץ פנימה, היה רושם שהכל תקין אך שמתי לב שיש כמה גושים שחורים שנראים כמו זפת, צבעם שחור מלא ולא נצפתה ה"טחינה" המפורסמת שנוצרת עקב מעבר מים כמו כן לא היה ריח של דלק שהיה מרמז על מעבר של דלק.

העברתי את האצבע על אותו גוש שחור על מנת לבדוק את המרקם והסמיכות וזה די דומה לזפת מעורבבת עם חול.

הרכב כשבועיים לאחר טיפול גדול וניקוי אגן השמן הצינורות והמסנן עקב סתימה שהתגלתה לאחר שנורית השמן נדלקה.

הרכב מאז הטיפול נסע כ 100 ק"מ, כמו כן מכיוון שעל הרכב נוהגת בעיקר בת זוגתי לא יכולתי לקבל אינדקציה האם חום המנוע עלה מכיוון שהיא לא שמה לב לשינויים הללו.

 

לאחר בדיקת מיכל העיבוי מילאתי נוזל עד לקו הסימון והנעתי את הרכב, עד כה לא נדלקה נורית מיכל העיבוי שוב והמנוע נשמע תקין.

כיביתי את הרכב ולבנתיים לא אסע בו עד לבדיקת מכלול הדברים.

 

פרטים נוספים:

הרכב בעל מנוע 1400 וגיר אוטמטי כמו כן הרכב לא נוסע הרבה בדרך כלל, עד כה עבר כ100,000 ק"מ ובאופן שבועי עושה כ70-80 ק"מ.

 

אשמח לקבל חוות דעת או עצה ממי שיש לו אחת כזו.

 

תודה מראש,

 

אדם.

  • ספונסר פורום
פורסם

הבוצה הזאת שאתה רואה דרך פתח המילוי היא אותה הבוצה שסתמה לך את

רישתית משאבת השמן וגרמה לבעיה של לחץ נמוך ,היא נמצאת בכל חלל המנוע והיא

נגרמה בגלל שימוש בשמן לא איכותי או פרקי זמן גדולים מידיי בין ההחלפות .

בגדול מה שאתה רואה במיקום הזה זה לא מזיק אבל לרכב שסובל מהיצטברות של בוצה

אני ממליץ כמה החלפות קרובות של שמן ומסנן עם שמן איכותי .

למשל שלוש החלפות רצופות כל חמש אלף קמ עם שמן סינטטי מלא .

לעניין אובדן נוזל הקרור ,אני מציע לך להיכנס למוסך לבדיקת אטימות של מערכת הקרור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לי היה משהו דומה בפולו 1600 ידני מאותו שנתון. המוסכניק עשה flushing למנוע עם חומר של Wurth ונראה שזה עשה עבודה טובה בניקוי המנוע.

פורסם

תודה רבה למגיבים, פחדתי שמא שוב יש בעיה באטם ראש מנוע, בכל זאת עברו רק כ3000 ק"מ מאז שהרכב עבר תיקון בגלל בעיית אטם ראש מנוע.

 

האם יש למישהו המלצות לשמן מנוע איכותי?

 

פלאשינג יכול להרוס טוטאלית את המנוע כך שמעתי, חלק מהחומרים חזקים מאוד ויכולים לגלות סדקים בתוך המנוע לאחר הוצאת הפיח והבוצה.

 

קראתי היכן שהוא באינטרנט שאפשר לקחת כ7-8 קילו של שמן זול, לפתוח את הפקק במיכל שמן ופשוט לתת לזה לנזול ולהוציא כמה שיותר שחור,לאחר מכן למלא שמן איכותי וכל פעם בעת החלפת השמן לחזור על הפעולה הנ"ל.

 

שבת שלום..

×
×
  • תוכן חדש...