Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום, הגיעה העת להחליף רכב למשפחה עם 5 נפשות,3 בוגרים ו2 ילדים.

אני מתבט:

מאזדה 6 2004-2006.

פיזו 407 2005-2007.

סובארו 2004-2006.

אני מחפש את הרכב המרווח ביותר, שיהיה כמה שיותר אמין וצריכת דלק שפויה.

אשמח מאוד לרכב מאובזר וזהו גם שיקול חשוב.

תודה לעונים וערב טוב.

פורסם

עדיין יש הבדל בין הפיז'ו לשארה היפניות או שלט צריך להיות חשש בנוגע למכירה עתידית כי הערך של הפיז'ו יורד יותר האם אני צודק...?

פורסם

היום הערך של כולם יורד.

אנשים כמו עדר הולכים לליסינג כי הם נותנים מימון ו"אחריות".

אז בנוגע למימון, מי שאין לו ואוהב להוציא יותר ממה שהוא יכול זה פתרון טוב.

בקשר לשאר החלקים (אני צריך לעבור לחליפה) אני באופן אישי לא הייתי נוגע , בגלל הזנחה פושעת.

מה שזה אומר שהשוק מוצף בעשרות אלפי מכוניות ומוכרים שמתים להפטר מהסחורה בכל מחיר,והמחיר יורד.

לא משנה מה אתה מוכר, 90% מאלה שיתקשרו אליך יהיו סוחרים, תזהה אותם לפי "20K פחות אני קונה עכשיו בלי בדיקה",

יתר אותם 10% שרוצים לקנות מפרטי יצפו שתוריד להם כמו הליסינג בין 5000 ל 10000 מתחת למחירון. (מנסיון)

ככה שאם כבר לקנות רכב כזה, אני הייתי קונה את הפיז'ו שהוא גם יחסית יותר חדש, יותר מהנה לנהיגה, ואם אתה לא מתחבר לגיר הצרפתי, אז יש אותו גם בגרסת 2.2 ליטר עם גיר גרמני.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...