Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חווה תיסכול 8)

כל רכב שעומד בתקציב שלי ( 50K ולא יותר)

נקטל כאן לחלוטין

אני מחפשת את סוג הרכב שנכנס בתקציב שהוא הכי אמין,נוח ובטיחותי ממשפחת המיני לשימוש לנסיעות קצרות (מאוד!) וחניה בעיר תל אביב

מיותר לציין שמדובר ביד שניה, עדיפות ל2007-2008

ההתלבטות הייתה בין יונדאי גסט לשברולט אוואו, אבל קראתי עליהם רק תאורי זוועה.

סיריון לדעתי לא בתקציב,

לעזרתכם הכנה אודה

פורסם

קני יונדאי גטס, עזבי אותך מהתגובות המוגזמות כאן.

רוב החבר'ה בפורום הזה מסרבים לקבל את העובדה שיש אנשים שרוצים רכב פשוט כדי שיזיז אותם מא' לב'.

למטרות שאת רשמת ינדאי גטס מתאימה בהחלט. ברור שיש נוחות ממנה ובטוחות ממנה, אבל לדעתי היא תתאים לך.

למי את קונה את הרכב? לך או לקוראי הפורום??

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אופציה נוספת - להתאמץ ולגייס עוד 10,000 ש"ח ולקנות אלטו או C1 חדשות (שמחירן כ-60,000 ש"ח).

החסרון - מדובר ברכב ידני ויתכן שגיוס הסכום הדרוש יגרום דחיית הרכישה.

היתרון - רכב עירוני מובהק, חדש עם 3 שנות אחריות יבואן וסבירות גבוהה שהוצאות האחזקה השוטפת יהיו יותר קטנות, כך שבטווח של מספר שנים לא גדול יקזז את הפרש מחיר הקניה, וכן, כיון שמדובר במכונית חדשה, היא תוכל לשרת אותך תקופה יותר ממושכת.

לדעתי הידיעה שהרכב חדש שווה את המאמץ הכספי, אבל ההחלטה היא בינך לבין חשבון הבנק שלך.

ראיתי שבלוחות היד השניה יש גם מכוניות אלטו מדגמי 2009-10 שיוכלו לחסוך לך כמה אלפי שקלים, אבל - כמו עם כל רכב יד שניה - יש להשקיע מאמץ וכסף בבחירת רכב מתאים ולקוות לקצת מזל.

בנהיגה עירונית נראה לי שעניין דירוג הבטיחות פחות קריטי שכן ממילא תאונות יתרחשו במהירויות נמוכות יחסית.

והערה נוספת - האם מדובר ברכב הראשון שלך, והאם יש לך תקציב מספק לאחזקה השוטפת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אופציה נוספת - להתאמץ ולגייס עוד 10,000 ש"ח ולקנות אלטו או C1 חדשות (שמחירן כ-60,000 ש"ח).

החסרון - מדובר ברכב ידני ויתכן שגיוס הסכום הדרוש יגרום דחיית הרכישה.

היתרון - רכב עירוני מובהק, חדש עם 3 שנות אחריות יבואן וסבירות גבוהה שהוצאות האחזקה השוטפת יהיו יותר קטנות, כך שבטווח של מספר שנים לא גדול יקזז את הפרש מחיר הקניה, וכן, כיון שמדובר במכונית חדשה, היא תוכל לשרת אותך תקופה יותר ממושכת.

לדעתי הידיעה שהרכב חדש שווה את המאמץ הכספי, אבל ההחלטה היא בינך לבין חשבון הבנק שלך.

ראיתי שבלוחות היד השניה יש גם מכוניות אלטו מדגמי 2009-10 שיוכלו לחסוך לך כמה אלפי שקלים, אבל - כמו עם כל רכב יד שניה - יש להשקיע מאמץ וכסף בבחירת רכב מתאים ולקוות לקצת מזל.

בנהיגה עירונית נראה לי שעניין דירוג הבטיחות פחות קריטי שכן ממילא תאונות יתרחשו במהירויות נמוכות יחסית.

והערה נוספת - האם מדובר ברכב הראשון שלך, והאם יש לך תקציב מספק לאחזקה השוטפת?

תודה על התשובה המפורטת

לא רכב ראשון

וכמובן שאני לא שמה את כל הכסף על הרכב

תודה רבה אבל הגדלת הסכום כרגע היא אינה אופציה :)

פורסם
קני יונדאי גטס, עזבי אותך מהתגובות המוגזמות כאן.

רוב החבר'ה בפורום הזה מסרבים לקבל את העובדה שיש אנשים שרוצים רכב פשוט כדי שיזיז אותם מא' לב'.

למטרות שאת רשמת ינדאי גטס מתאימה בהחלט. ברור שיש נוחות ממנה ובטוחות ממנה, אבל לדעתי היא תתאים לך.

למי את קונה את הרכב? לך או לקוראי הפורום??

תודה רבה, מרגישה קצת שפיות. פעם ראשונה ששמעתי כן :-P

פורסם

הגטס היא מכונית בינונית שיכולה להתאים למי שמחפש תחבורה בסיסית מנקודה לנקודה. היא לא הכי חסכונית בדלק וגם לא הכי נוחה, אבל יאמר לזכותה שהיא די אמינה וזולה לאחזקה.

נסי לחפש גטס פרטית או לפחות אחת שנמכרה בגרסה המאובזרת. ההבדל במחיר לא גדול, ההבדל בפרקטיות דווקא כן.

דרך אגב, מחיר מחירון "יד2" של יונדאי I10 אוטומטית מודל 2008 יוצאת השכרה הוא 50K ש"ח. גם זאת אופציה לא רעה עבורך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מאוד ממליץ על דייהטסו סיריון .

תעשי קצת מאמץ ותחפשי אחת בתקציב , זה שווה את זה !!!

- אוטו קטן אבל ענקי מבפנים .

- חסכוני מאוד בדלק !!!

- טיפולים זולים.

- חלקים בשפע.

- השוק מוצף כך שיש מצב למצוא משהו טוב בתקציב שלך .

- מנוע שרשרת - לפי דעתי יתרון מעולה , אין לך צורך בטיפול טיימינג דבר שעולה בסביבות 2000-2500 ש"ח .

אני נוהג באוטו כזה מידי פעם לכן הדברים שאני אומר לך כאן הם מניסיוני הפרטי .

חבל לך לקנות אוטו חדש , ירידת הערך לא שווה את זה .

בהצלחה !

פורסם

סיריון דווקא כן נכנסת בתקציב, של שנת 2006-2007 אולי בטיפה חורג.

אבל היא עדיפה על הגטס מבחינת נוחות וצריכת דלק, והאמינות שלה טובה.

ומסכים שהגטס לא רעה כמו שעשו ממנה, אבל הסיריון פשוט יותר טובה.

פורסם

לא יודע אם כבר הומלץ לך על הדייהסטו YRV,אבל אם תצליחי למצוא אחת,והשנתון לא כזה קריטי מבחינתך ואת מוכנה לרדת קצת בשנתון אז אני יכול להמליץ לך על הדגם הנ"ל. מנסיון של אחותי במשך 3 שנים עם הרכב מאוד אמין,יחסית נוח,יחסית מרווח,ראיה מרחבית טובה מאוד,וכמובן צריכת דלק מעולה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

אז בעניין הכותרת אני מסכים.

ברשותי כמו שאת מבינה לפי שמי דייהטסו YRV ואני מאושר.

ברשותי כשנתיים את הדייהטסו והרכב חסכוני בדלק ,ובטיפולים שימושי, זריז , נוח ,ואמין מאוד.

בעבר המלצתי כאן על הרכב וקפצו עלי חובבי צרפתיות ואיטלקיות,

אבל אני בשלי-הרכב פשוט נפלא.

תקראי את הכתבה והתגובות ותנסי ללכת על דגמי 2004 ומעלה שם יש גם לרכב ABS

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-500688,00.html

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=13&SubModelID=93&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

ממתי יונאי 2007 זה רכב סופר מיני/מיני?

אם אין לך אפשרות להגדיל את התקציב כמו שאמרת , אני הייתי הולך על ה i10

מה שבטוח אם את מחפשת אפילו מינימום בטיחות תתרחקי מהאוואו.

היונאי גטס לא כזה רכב גרוע כמו שעושים אותו, מאוד מאוד אמין שזה ראש שקט ואם את כולה צריכה רכב להגיע מנקודה אחת לשנייה ואת לא רוצה רכב גדול זאת אחלה אופציה, בייחוד אם הנסועה השנתית שלך לא גדולה ואז גם את האקסטרה שאת מוציאה על דלק ממש לא מורגש(כי בלשון המעטה זה לא רכב חסכוני)

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...