Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאשתי דייהטסו YRV שנת 2004, יד שנייה. מי שמכרה לנו את המכונית בזמנו אמרה שהמכונית לא הגיע עם שלט רחוק והיא הרכיבה מערכת שפותחת וסוגרת את הדלתות.

עכשיו השלט רחוק התקלקל, הוא פועל לעיתים רחוקות בלבד. לא מדובר בבעיית סוללה - החלפנו וזה לא עוזר.

מישהו יודע איפה אפשר לתקן או להחליף שלט כזה (אני מצרף תמונה שלו)?

מדובר באיזור תל אביב - הרצליה.

תודה,

שלמה

תמונה0103.jpg

פורסם

זו מערכת נעילה אוניברסלית ממיטב תוצרת סין.

אין לה אבא ואמא או חלקי חילוף לצורך העניין.

הפתרון: רכישת והתקנת מערכת סינית דומה.

עניין של כ200-250 ש' כולל עבודה.

בהצלחה

נתקו

עריכה: למען הסר ספק- מחיר ההתקנה שכתבתי אינו כולל חיווט מחדש של המערכת אלא התבססות על החיווט הקיים לחיבור מוח ונועל 5 חוטים חדשים במקום התקולים בלבד

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
זו מערכת נעילה אוניברסלית ממיטב תוצרת סין.

אין לה אבא ואמא או חלקי חילוף לצורך העניין.

הפתרון: רכישת והתקנת מערכת סינית דומה.

עניין של כ200-250 ש' כולל עבודה.

בהצלחה

נתקו

עריכה: למען הסר ספק- מחיר ההתקנה שכתבתי אינו כולל חיווט מחדש של המערכת אלא התבססות על החיווט הקיים לחיבור מוח ונועל 5 חוטים חדשים במקום התקולים בלבד

אוקיי, תודה על התשובה.

כלומר - אין בעיה להשתמש בשלט השני שקיבלנו (כמדומני הוא תקין) ואם וכאשר הוא יתקלקל לעשות את מה שאתה מציע.

פשוט בזמנו היתה לי מכונית עם מערכת אזעקה עם שני שלטים וכשאחד התקלקל נזהרתי להשתמש בשלט השני רק לצרכי גיבוי עד לתיקון זריז של הראשון, וזאת על מנת לא להיתקע בנסיעה במכונית עם אזעקה פועלת...

אה, ועוד שאלה - אם בכל זאת נלך על הפתרון שאתה מציע, איפה כדאי לעשות את זה? (על הקו ת"א - הרצליה והסביבה).

פורסם

אם יש לך עוד שלט תקין, יתכן ואפשר יהיה לשכפל שלט נוסף (אוניברסלי). העלות תהיה דומה להתקנת מערכת חדשה.

בגלל שזו "רק" פתיחת הדלתות אין בעיה להתקע ללא שלטים כלל (שלא כמו עם אזעקה). אפשר לדחות את התיקון.

לעבודה כ"כ פשוטה אין צורך במתקין על אבל בכ"ז :

רכבי-באזה"ת נווה מגן ברמה"ש-איכות עבודה מעולה, מחירים בהתאם

יש בחור צעיר באזור המוסכים מאחורי שער העיר בהרצליה (רח' הס) שעושה עבודה סבירה במחירים מאד נוחים (עובד עם איזולירבנד ולא עם שרינקים אבל חשמלאי רכב מוסמך ולא עושה נזקים) לא יודע מה שמו- הוא אחרי צמיגי בני- שמעתי עליו רק טובות.

(אגב,אין לי נסיון אישי עם אף מתקין מאחר והייתי מתקין מוסמך בעצמי-אני עושה הכל לבד...)

יש כמובן את הליגה של אחים שהרבני, רדיו מרס,אפריל טקליין וכו' , כולם בתל אביב ועושים עבודות הרבה יותר מורכבות מזו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...