Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה מוזנחת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במיאטה NC שנה וחצי על הכביש עם קילומטראז' נמוך. ככל הנראה עמדה במשך זמנים ממושכים.

תא הנוסעים נראה בסדר אבל הרכב די מטונף מבחוץ (כולל הגג והאיזורים מסביב לגג).

עוד לא לקחתי את הרכב לבדיקה, אך הליקויים היחידים ששמתי לב אליהם הם:

1. צמיג עם קרע

2. כנף אחורית שתוקנה

3. נורית אחיזה החלקה דולקת

משיחה עם הבעלים נראה שהוא לא נוקט בתחזוקה מיוחדת. לשאלתי לגבי ניקוי הגג הוא ענה "מים", ו- "אני פשוט לוקח לשטיפה אוטומטית (!)".

האם כדאי בכלל להכנס להרפתקאה (בהנחה שהמחיר מספיק מפתה ליישור קו) או שגג שלא קיבל מספיק אהבה יעשה לי צרות?

אני רק מדמיין לעצמי את כל הקורוזיה באיזורים שלא גלויים לעין...

פורסם

אין שום סיבה לקורוזיה ממכונה לשטיפה אוטומטית, במיוחד לא באוטו חדש יחסית.

אבל קח אותו לבדיקה, ותנסה להוריד במחיר בהתאם...

כמה כבר עולה גג חדש?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כמעט כל מוסכניק שתיקח אליו את הרכב יוכל להגיד לך לפי הבלאי של החלקים וגיומיות למיניהן עם הרכב עמד הרבה זמן.

אם כן כמובן שצריך לבדוק את זה טוב ושהכל תקין והוחלף ואם לא לקזז במחיר,

אותו דבר בנוגע לגג, אם הוא במצב הרוס לחלוטין תתחשבן איתו על המחיר ותחליף גג.

מבחינת השטיפה, פוליש ווקס איכותי יעשה את העבודה אני בטוח :-)

פורסם

האמת שאין לי מושג כמה עולה גג חדש. כמה הגיוני להוריד על זה? יש מכלולים מסויימים שכדאי להתמקד בהם?

פורסם
האמת שאין לי מושג כמה עולה גג חדש. כמה הגיוני להוריד על זה? יש מכלולים מסויימים שכדאי להתמקד בהם?

גג בד למיאטה NC עולה בארץ הקודש, כולל התקנה, סדר גודל של 20,000 ש"ח.

בחו"ל - 700 - 1000 $. לפני מיסים הובלה וכו'.

התקנה בארץ באופן פרטי - סביב 3000 ש"ח.

לא זול.

---

פורסם

אם זה יכול לעזור יש מיאטה אחת באיזור תעשיה באשדוד, אדומה, גג בראזנט עם חור קטן מאחורה.

אין לי מושג לגבי כול הפרטים אבל מה שבטוח שהיא נוסעת יום יום מהבית של הבעלים למקום עבודתו והיא למכירה מעל חצי שנה.

אם תרצה אני יביא לך את המספר שלו.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• תוכן חדש...