Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו לא הניע, הטענתי את המצבר ונסעתי לקנות מצבר חדש (היו לו כבר בעיות הנעה בעבר)

הציעו לי 2 מצברים, אחד ב 800 ש"ח והשני ב 760 ש"ח.

שאלתי אם יש עוד סוגי מצברים במחיר נמוך יותר ואמרו שאין.

ביום למחרת מצאתי פרסומת עם מבצע על מצבר מסוג אחר ב 400 ש"ח בלבד מאותה החנות.

השאלה שלי, האם אני אוכל להחליף למצבר ב400 ש"ח ולקבל זיכוי מהמצבר הקודם בסך 400 ש"ח? (לא עברו 24 שעות מאז שקניתי את המצבר ב800 שח)

פורסם

אם המבצע היה תקף אתמול והיה מדובר באותו סוג מצבר, זו עילה מספקת לבקש מן החנות החזר או זיכוי כספי.

כל השאר תלוי בתנאי הרכישה.

אם המבצע הוא על מצבר אחר, אתה צריך לבטל את העיסקה הקודמת.

לפעמים יש חיוב על ביטול עסקה, כלומר החזרת המצבר תחוייב בדמי טיפול. יש חנויות שיחייבו אותך להחזיר את המצבר אל הספק המקורי.

חזור לחנות ובדוק את האפשרויות.

פורסם

יש כמובן את החוק היבש שהמוצר צריך להיות באריזתו המקורית בצירוף קבלה ובמצב תקין לחלוטין כמובן וכנראה שזה אמור לעלות לך בסכום כלשהו מהעסקה.

מהי התשובה שתקבל בחנות? אף אחד לא יכול לדעת, חלק יבואו לקראתך וחלק לא.

מה שכן, טיפ קטן: תנסה להיות כנה כמה שתוכל ולא לספר סיפורים כי בחנויות מהסוג הזה מכירים כבר את כל עם ישראל לקריזותיו.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

לפי המחירים והמבצע, אני אנחש שהחנות המדוברת הינה אוטודיפו.

קנית וולטה או שנפ והמבצע הוא על Hi-Energy. צודק עד עכשיו?

אם כן, אז מאוד מוזר שאמרו לך שאין מצבר זול יותר, מכיוון שההיי אנרג'י תמיד הרבה יותר, אולי ניגמר במלאי.

לחילופין, אם היית טורח לציין לפחות איזה רכב יש לך או סוג מצבר, היה הרבה יותר קל לעזור לך.

ישנם מצברים שפשוט לא קיימים בהיי אנרג'י, דוגמת 60AH שמאל, ולכן אף אחד לא עבד עלייך ובאמת לא היה להם מצבר זול יותר.

אם היית טורח לתת יותר פרטים, היה הרבה יותר קל לעזור לך.

• תוכן חדש...