Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש ברשותי וולקן קופה 95

קניתי את הרכב מלפני שנה בערך עם סאנרוף לא תקין

לפניי שבועיים קבלתי שיגעון והחלטתי לנסות לסדר אותו

פרקתי חצי אוטו הוצאתי את הגג הפנימי וכל קורות הפלסטיק למיניהן הגעתי לסאנרוף

פרקתי אותו והלכתי לכמה זגגים שלא רצו או יכלו להתעסק

נסעתי למוסך גבע בחור בשם יוסי בחור זהב ניסה אף הוא לעזור לי אך הוא ללא הצלחה

אחרי שהבנתי בדיוק איזה חלקים אני צריך(מסילות עם כבלים) בדקנו מקט יש מספר(95667770)

לסיטרואן בארץ אין את החלקים בדקתי באיביי גם לא הצלחתי למצוא

מה עושים?

אולי יש מישהוא או פירוקיה שאפשר להשיג דרכו סאנרוף?

אני לא הכי מתמחה בחיפוש באינטרנט אולי מישהוא יכול לעזור לי ולמצוא לי איזה כיוון?

כרגע אני נוסע עם האוטו מפורק מבפנים מבאס ואני עוד יותר מתבאס לחבר הכל חזרה בלי שיצא לי מזה משהו

ועל הדרך יתפרקו גם כמה פלסטיקים בטוח

תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור או לייעץ

ero הודעות: 30 הצטרף: ב' אפריל 19, 2010 10:42 am

פורסם

תשמע . יש עסק בשם "גלס סנטר" נמצא בחולון. מומחה לסאנרופים. ויכול לתקן ולסדר כול סאן רוף. וגם חלקים שאין בארץ לפעמים יש לו או שהוא מזמין מחו"ל. תרים טלפון תדבר איתו 03-5509517

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

במקרה הזה הייתי שואל בש.א סביר שהם הכי מקצועיים בתחום הסאנרופים והיחדים שמשרד התחבורה מאשר את ההתקנות שלהם .

כמו כן הם מתקינים סאנרופים בהתקנה מקומית לרכבים פולקסוואגן ,סקודה,סיאט ואודי.

הם נמצאים במושב גנות וחיפוש בגוגל יפנה אותך לאתר שלהם

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...