Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הסיכוי שזהו עוד טרול לאוסף?

תמיד אפשר לקוות שלא, אבל במידה וכן - אחד הטרולים היותר טובים שקראתי.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

שלום,

אני מיכאל, ולאחרונה אני מבצע סדרת מחקרים הבודקים את הקשר של נשים נשואות לתפקוד המיני שלי.

מאחר וגופי מחקר מוכרים (אוניברסיטאות וכו') לא מוכנים לשמוע ממני, כי אני לא דוקטורנט (למעשה אין לי אף תואר מוכר. אני בטלן), אני נאלץ לבצע את המחקרים בעצמי, מתקציב פרטי, ובאמצעות מתנדבות.

המחקר שאותו אני מתכנן בימים אלו הוא אחד מתוך סדרה של מחקרים שבהם אני חווה יחסי מין, לאחר מכן עוד יחסי מין (ע"י מתנדבת), ולבסוף מבצע ספירת זרע מלאה.

לצורך המחקר העכשווי אני זקוק לאישה של מישהו, למשך כ-5 שעות, כולל קונדומים במידה שלי (פרטי יועברו עפ"י דרישה. כעקרון כל קונדום שלא כיסה כבר אדם נקוב בשם אמור לכסות אותי - אני לא דוגל בשימוש רב פעמי).

בעלה של האישה יוכל לשהות בחדר לצידי (או בכורסת הטלוויזיה - אם יש כזאת) למשך כל המשגל שלי עם אישתו.

תגמול כספי (סמלי) יוצע למתאימה.

דרישות מהאישה:

* בלונדינית

* שלא תתנגד להנאה אחורית

* גובה 1.70 לכל הפחות

* אחיזה טובה

* מערכות בטיחות מתקדמות (זיוף אורגזמה חובה - לא עברתי הכשרות מתקדמות בתחום יחסי המין)

דרישות נוספות:

* זמינות לכחמש שעות, בתאריך גמיש בחודש דצמבר.

* המשגל יתחיל מחדר השינה, לכיוון הסלון, ויתמקד בחדרים: המטבח, השירותים, וחדרים נוספים לבחירתי. אני שומר את הזכות לשנות את המסלול מתוך שיקולים אקדמיים, בכל עת, ואף במהלך המשגל עצמו. בעלה של האישה חייב להסכים לכך.

* אני לא מתחייב לקבל או לא לקבל הצעה כלשהי, אלא אך ורק במידה ותתאים למטרה האקדמית של המחקר, על-פי שיקול דעתי.

* התגמול הכספי יועבר רק בסוף המשגל, ורק בתנאי שכל התנאים שנקבעו מראש מולאו.

* במידה ויהיו בעיות זקפה, או במידה ויעלה צורך אקדמי, המשגל עלול להתארך. התגמול הכספי קבוע מראש ואינו משתנה כפונקציה של משך המשגל. אני מתחייב לא לעבור את גבול ה 7 שעות.

* פרטים נוספים (כולל גובה התגמול הכספי הסמלי) יועברו עפ"י דרישה, לרציניים בלבד.

ניתן לפנות אלי בתגובה להודעה זו, או במסר פרטי

תודה, מיכאל.

V5

פורסם

Are you for real ?!

בנאדם, אתה חי בסרט לא נורמלי, ואני עוד מתנסח בשפה עדינה מאוד !

אתה באמת חושב שמישהו ייתן לך רכב ספורט/יבי הנעה אחורית, כשאתה מצהיר שאתה נהג לא מיומן, רוצה לנהוג בכבישים כאוות נפשך,

ועוד לעטוף את הכל במסגרת של "מחקר אקדמי" (אם אתה לא עומד בתנאים אקדמאיים מינימליים כפי שהזכיר פרנקוס, אל תתהדר בכך),

בשביל שבסוף עוד יהיה לו זרע על המושב, מתובל עם זיעה של התרגשות, וזה אחרי שתכניס לו את הרכב בקיר, תמורת תשלום סמלי...?

(מיכאל, הרגת אותי מצחוק !)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם אני עשיתי מחקר כזה אתמול בלילה, זה לקח לי בדיוק לילה אחד. אבל אז התעוררתי מהחלום וראיתי שבמקום 370z וסילביה סיינט יש לי פיאט פונטו ואני לא מז*** שחקנית פורנו

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מיכאל - גדול!!! אני נשפך פה מצחוק תוך כדי שאני מקריא את זה לחברה שלי וגם היא בוכה מרוב צחוק...

שלא תתנגד להנאה אחורית... :lol: :lol: :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למרות שזה מאד קשה אענה לך ברצינות (במידה שאתה אמיתי): למה שלא תפנה לאחד מבתי הספר לנהיגה מתקדמת שיש בארץ, כמו טופ(לס)דרייב, דרייב(פ)ארט, דרייב מאסטר(ביישין) ודני ג'(ספוט). לא יכולתי להתאפק...

פורסם
שלום,

אני אמיר, ולאחרונה אני מבצע סדרת מחקרים הבודקים את הקשר של הנאות וריגושים לתפקוד המיני.

מאחר וגופי מחקר מוכרים (אוניברסיטאות וכו') לא מוכנים לשמוע ממני, כי אני לא דוקטורנט (למעשה אין לי אף תואר מוכר. אני אוטודידקט), אני נאלץ לבצע את המחקרים בעצמי, מתקציב פרטי, ובאמצעות מתנדבים.

המחקר שאותו אני מתכנן בימים אלו הוא אחד מתוך סדרה של מחקרים שבהם אני חווה הנאות וריגושים, לאחר מכן מקבל גירוי מיני (ע"י מתדנבת), ולבסוף מבצע בדיקת זרע מלאה.

לצורך המחקר העכשיוי אני זקוק לרכב ספורטיבי, למשך כ-5 שעות, כולל ביטוח המכסה אותי (פרטי יועברו עפ"י דרישה. כעקרון כל ביטוח שלא מכסה נהג נקוב בשם אמור לכסות אותי - אני לא נהג חדש ולא צעיר).

בעל הרכב יוכל לשהות ברכב לצידי (או במושבים האחוריים - אם יש כאלו) למשך כל הנהיגה שלי ברכבו.

תגמול כספי (סמלי) יוצע למתאים.

דרישות מהרכב:

* רכב ספורטיבי

* הנעה אחורית

* 180 כ"ס לכל הפחות

* אחיזה טובה

* מערכות בטיחות מתקדמות (ESP חובה - לא עברתי הכשרות מתקדמות בתחום הנהיגה)

דרישות נוספות:

* הנסיעה תתחיל מתל-אביב, לכיוון ירושלים, ותתמקד בכבישים: 395, 386, וכבישים נוספים לבחירתי. אני שומר את הזכות לשנות את המסלול מתוך שיקולים אקדמיים, בכל עת, ואף במהלך הנהיגה עצמה. בעל הרכב חייב להסכים לכך.

* אני לא מתחייב לקבל או לא לקבל הצעה כלשהי, אלא אך ורק במידה ותתאים למטרה האקדמית של המחקר, על-פי שיקול דעתי.

* התגמול הכספי יועבר רק בסוף הנהיגה, ורק בתנאי שכל התנאים שנקבעו מראש מולאו.

* במידה ויהיו פקקים, או במידה ויעלה צורך אקדמי, הנהיגה עלולה להתארך. התגמול הכספי קבוע מראש ואני משתנה כופנק' של משך הנהיגה. אני מתחייב לא לעבור את גבול ה 7 שעות.

תודה, אמיר.

אתה בטוח שאתה 100 אחוז ?:roll:

העיקר הבריאות :wink:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

איזה שרשור הזוי , אבל אחד המצחיקים.

אני צוחק כמו מפגר מול המחשב , לא ברור אם ההודעה הראשונה יותר מצחיקה או שהתגובות שהגיעו אחריה , בכל מקרה הרגתם אותי. :lol:

מנהלים יקרים ,ראיתי שיש תופעה של ציטוטים מצחיקים מהפורום בתור חתימה אישית, אפשר לצטט את ההודעה במלואה לחתימה או שזה מוגזם? (בצחוק כמובן)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש לי רכב כמו שאתה דורש רק בלי ESP , אם אתה מוכן להתפשר צור איתי קשר.

מדובר על BMW קבריולט משופרת עם GT28. אם יש לך בעיה עם הכוח שלה לא יהיה בעיה להוריד גדישה.

לגבי הבחורה אני אשאל ידידה שלי - היא נותנת רצח ומחפשת ריגושים.

אשמח לעזור!

פורסם
שלום,

אני מיכאל, ולאחרונה אני מבצע סדרת מחקרים הבודקים את הקשר של נשים נשואות לתפקוד המיני שלי.

מאחר וגופי מחקר מוכרים (אוניברסיטאות וכו') לא מוכנים לשמוע ממני, כי אני לא דוקטורנט (למעשה אין לי אף תואר מוכר. אני בטלן), אני נאלץ לבצע את המחקרים בעצמי, מתקציב פרטי, ובאמצעות מתנדבות.

המחקר שאותו אני מתכנן בימים אלו הוא אחד מתוך סדרה של מחקרים שבהם אני חווה יחסי מין, לאחר מכן עוד יחסי מין (ע"י מתנדבת), ולבסוף מבצע ספירת זרע מלאה.

לצורך המחקר העכשווי אני זקוק לאישה של מישהו, למשך כ-5 שעות, כולל קונדומים במידה שלי (פרטי יועברו עפ"י דרישה. כעקרון כל קונדום שלא כיסה כבר אדם נקוב בשם אמור לכסות אותי - אני לא דוגל בשימוש רב פעמי).

בעלה של האישה יוכל לשהות בחדר לצידי (או בכורסת הטלוויזיה - אם יש כזאת) למשך כל המשגל שלי עם אישתו.

תגמול כספי (סמלי) יוצע למתאימה.

דרישות מהאישה:

* בלונדינית

* שלא תתנגד להנאה אחורית

* גובה 1.70 לכל הפחות

* אחיזה טובה

* מערכות בטיחות מתקדמות (זיוף אורגזמה חובה - לא עברתי הכשרות מתקדמות בתחום יחסי המין)

דרישות נוספות:

* המשגל יתחיל מחדר השינה, לכיוון הסלון, ויתמקד בחדרים: המטבח, השירותים, וחדרים נוספים לבחירתי. אני שומר את הזכות לשנות את המסלול מתוך שיקולים אקדמיים, בכל עת, ואף במהלך המשגל עצמו. בעלה של האישה חייב להסכים לכך.

* התגמול הכספי יועבר רק בסוף המשגל, ורק בתנאי שכל התנאים שנקבעו מראש מולאו.

* במידה ויהיו בעיות זקפה, או במידה ויעלה צורך אקדמי, המשגל עלול להתארך. התגמול הכספי קבוע מראש ואינו משתנה כפונקציה של משך המשגל. אני מתחייב לא לעבור את גבול ה 7 שעות.

תודה, מיכאל.

זאת הפעם הראשונה נראה לי שפוסט גרם לי לצחוק בקול. ענק!

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

• תוכן חדש...