Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי שיפשפה, תוך כדי נסיעה, את אחד מהצדדים של המכונית, מהגלגל ועד סוף הדלת הקידמית.

הבעיה היא שכרגע בזמן שאני עולה על במפרים - הגלגל כנראה פוגע בגוף המכונית ושומעים רעש.

במהלך הנסיעה אני חושד בקול חלש מכיוון הגלגלים, אבל יש מצב שאני מדמיין.

עד כמה הפגיעה נשמעת לכם קריטית?

האם יש מצב לדחות את התיקון קצת או שהנסיעה מסוכנת ויש להכניס אותו בדחיפות למוסך? אם כן, האם ניתן ליסוע למוסך או שגם זה מסוכן ויש צורך בגרר?

פורסם

יכול להיות שהיא קיבלה מכה בזרועות הכה תבדוק אם הם הוא רופף טיפה, ותבדוק שהג'אנט לא התעקם גם יכול להיות סיבה..

אני אישית מאמין שרעשים קטנים מגיעים מהזרועות הגה.

תבדוק שזה לא רופף זה לא אמור לזוז טיפה אפילו למעלה או למטה אם זה זז טיפה כנראה שזה הסיבה.

פורסם

תודה על התשובה.

זרועות הגה - הכוונה למוט שמזיז את הגלגלים? איך בודקים אותם?

אם הבעיה היא בהם - האם מותר ליסוע?

פורסם

טוב קודם כל הג'אנט לא נפגע זה בטוח, אם הוא היה נפגע קרוב לוודאי שהיה סימן על הטסה שהיא הייתה שבורה או משהו בסגנון..

מה שנשאר זה לבדוק את הזרועות הגה (השחורים שבתמונה) הנה תמונה:

http://i925.photobucket.com/albums/ad95/jmolina76/DSC04551.jpg

והנה התמונה שתעזור לך למצוא את הזרועה תסתכל מאחורי הגלגל ברכב שלך זה אמור להיות שם אם זה עולה או יורד מעט לא טוב כנראה משם..

הנה תמונה:

http://media.photobucket.com/image/%2525D7%252596%2525D7%2525A8%2525D7%252595%2525D7%2525A2%2525D7%252595%2525D7%2525AA%20%2525D7%252594%2525D7%252592%2525D7%252594/Cavush/Hosted/Fiatclub%20Punto%20Mk2%20Thread/punto_stering.jpg

אתה רואה שהוא מחובר מהגלגל אל ההגה דרך הזרועה שרואים בתמונה הריאשונה..

מקווה שזה זה, אם כן זה 100 ש"ח החלק בערך אם אתה תתקן את זה לבד.

ואם זה לא זה, מקווה שזה משהו שפחות משמעותי.

פורסם

כדי להגיע לזה, אני מניח שצריך לפרק את הגלגל, וזה די סיפור ובמיוחד אני בטוח לא יכול להרכיב כזה דבר לבד.

ניסיתי לעשות סיבוב נוסף על הרכב, ואני שומע בוודאות רחש מגלגל. נשמע לי כמו גומי שמשתפשף.

השאלה מה לעשות - להמשיך ליסוע כי זה לא מי יודע מה נורא ואגש עוד יום - יומיים למוסך או לגשת בדחיפות למוסך?

פורסם

לפי התמונות הכנף נפגעה ונלחצה פנימה.

יתכן שכאשר אתה עולה על פסי הרעדה הגלגל מתרומם ונוגע בפח שהתכופף.

נסה להרחיק את הפח המכופף החוצה וראה אם הרעש נעלם.

פורסם

בדקת שהגלגל לא משפשף את הפלסטיק שנמצא מאחוריו או מגן בוץ?

אתה ברצינות חושב להמשיך לנסוע גם בחורף עם צמיגי HERO משבוע 25 שנת 2006 וצלחות בלימה, שלפי הקאנטים סיימו את הקריירה?

לא כדאי לך למשוך את הזמן, גם בנושא הרעשים, וגם בנושא הפחחות (החלודה לא תאחר להופיע).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא הצלחתי לראות מאחורה, אם הוא משפשף או לא.

עקרונית, מחר מוקדם בבוקר יש לי אירוע שכדי להגיע אליו אני צריך ליסוע 50 ק"מ. השאלה היא האם אני יכול ליסוע אליו או שאין לי ברירה אלא לפספס אותו?

לגבי הגלגלים - אתה צודק, אני בהחלט מתכוון להחליף אותם בהקדם.

פורסם

הגלגל משתפשף במיקומים שסימנתי לך רואים בבירור את שינוי הצבע בצמיג

DSCN2093.JPG

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

וואי, אתה צודק לחלוטין.

בדקתי את הגלגל וראיתי שאכן הוא משופשף מאד.

הלך האירוע של מחר. אני אזמין בבוקר גרר לפחח.

צילמתי את הגלגל מקרוב יותר - רואים בו את השפשוף.

Copy_of_DSCN2105.JPG

• תוכן חדש...