Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לרשום רכב על שם כל אחד, אפילו תינוק. כל מה שצריך זה ללכת למשרד הרישוי עם אחד ההורים (חובה!) ולהביא תעודות זהות.

פורסם

ואם אני רושם על שמי ואני אוהל עם אבא שלי אבל יש לו בעיות כלכליות ויכול להיות שיעקלו לנו את הרכב אם הרכב יהיה רשום על שמו,אבל אני ארשום על עצמי אבל אבא שלי יחשב כאפוטרופוס,עדיין יהיה אפשר לעקל ת'רכב למרות שהוא על שמי אך אבא לי הוא האפוטרופוס?

פורסם

אפשר להניח שרכב שנקנה מכספי האב ונרשם על קטין, נעשה כך לצורך העלמת רכוש. בנסיבות אלה, סביר ששופט יורה על עיקול הרכב.

מאידך, אילו קטין היה משתתף בחידון /שעשועון טלוויזיוני וזוכה במכונית, על אף שהיתה נרשמת על שמו, יהיה סביר להניח ששופט ישתכנע שהרכב צריך להיות "חסין" מעיקול בשל חובות האב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תחשוב בצורה הגיונית. אם אתה קונה גלידה ואבא שלך מחכה בחוץ, המוכר יתן אותה לאבא שלך ואם בא לו תקבל אותה?

חסכת לרכב? קנה אותו, הוא שלך ויהיה רשום על שמך. סוף.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

רישום רכב על קטין נעשה במשרד הרישוי בלבד.

^-XtAzA-^

אין כאן שחור ולבן, יש את מבחן הסבירות ושיקול הדעת של השופט.

אם עבדת בעסק של אבא שלך והרווחת כל חודש 20,000 שקל בעוד פועל מקביל מרוויח 4,000, ותוך 5 חודשים קנית רכב, מן הסתם השופט יכול לחשוב שזאת דרך להערים על נושים. לעומת זאת אם עבדת בעסק אחר והרווחת כל חודש 5,000 ש"ח וקנית רכב כעבור 3 שנים וניתן להוכיח זאת בתנועות החשבון שאכן מדובר במימון שלך, סביר ששופט יקבל זאת ויוציא את הרכב מרשימת המעוקלים.

במבחן הסבירות יכול שופט לקחת בשיקוליו גם האם לקטין כבר יש רשיון נהיגה והוא יכול להנות בפועל מפרי עמלו או שבעצם הבן קנה רכב להוריו (למרות שרשום ע"ש הקטין) ואז אולי יחשב הרכב כמתנה שניתנה להורים והוא שלהם בפועל.

כל מקרה הוא פרטני ונבחן ספציפית על דקויותיו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...