Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי חיישני רוורס מדיל אקסטרים

עכשיו תהיתי אם יש אפשרות להתקין אותם על הפס השחור שמתחת לטמבון (מצ"ב תמונה),

או שזה יהווה בעיה כלשהי?.

ואני נורא הייתי רוצה לנסות ולהתקין את החיישנים לבד, אבל אין לי ממש ידע בפירוק החלקים ברכב, בטח שלא ברכב חדש כזה.

אם העניין פשוט אני אשמח להדרכה ממישהו כאן, במידה ולא אני אהיה מעוניין שתמליצו לי על מקום מקצועי באיזור ר"ג-ב"ב-ת"א-גבעתיים.

תודה

2011-Seat-Ibiza-Ecomotive-Rear-Side-View.jpg

פורסם

החיישני רברס שאני קיבלתי עם האוטו מותקנים על הפס הזה אז זה בהחלט אפשרי.

בקשר להתקנה אין לי שמץ

פורסם
שלום לכולם,

הזמנתי חיישני רוורס מדיל אקסטרים

עכשיו תהיתי אם יש אפשרות להתקין אותם על הפס השחור שמתחת לטמבון (מצ"ב תמונה),

או שזה יהווה בעיה כלשהי?.

ואני נורא הייתי רוצה לנסות ולהתקין את החיישנים לבד, אבל אין לי ממש ידע בפירוק החלקים ברכב, בטח שלא ברכב חדש כזה.

אם העניין פשוט אני אשמח להדרכה ממישהו כאן, במידה ולא אני אהיה מעוניין שתמליצו לי על מקום מקצועי באיזור ר"ג-ב"ב-ת"א-גבעתיים.

תודה

אולי טיפה קשה לראות (רכב שחור...) אבל החיישנים באוטו שלי הותקנו על הפגוש למעלה, אבל זה רק בדגם של הקופרה. בדגמים הרגילים, אפשר גם להתקינם במקום אשר ציינת.

אבל ללא קשר למקום ההתקנה על גבי הרכב;

התקנה בעצמך - אם אין לך ידע? חס וחלילה!

האם תדע לחייט את החוטים הרלוונטים למחשב - בצורה כזו שיפעלו (אך ורק) כאשר תשלב להילוך רוורס?

האם תדע (בלי לגרום לנזק מיותר) לקדוח חורים בפגוש הרכב או בפס הקישוט התחתון? וכן הלאה וכן הלאה...

מקום מצוין להתקנה -

E & A Autosport.

רח' ברוך הירש 11, בני ברק. מאחורי קניון איילון.

03-5797386.

ליאור זה שם המתקין, אלי ואביחי הבעלים.

חבר'ה משכמם ומעלה.

בהצלחה.

חיישנים.jpg

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני הבנתי שאם מתקינים על הפס השחור התחתון אז חיישני הרוורס לא יקלטו חלק מהדברים עקב המיקום התחתון שבולט פחות מהפס העליון ובגלל הפרשי הגובה , אני התקנתי כמו בקופרה על הפס העליון חיישנים של קוברה בצבע הרכב, גש למתקין והוא כבר ייפתור לך את השאלה, בהצלחה :wink:

ואל תתקין לבד כי זה דורש מיומנות, חוץ מזה שזה שעה וחצי עבודה שצריכה בסוף גם לצאת אסתטית אז אין מקום לטעויות.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...