Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-30 אלף שקל פלוס האוטו הזה בארץ הופך להיות "לא מציאה בעליל"! ותאמין לי, שגם הוא לא במצב המושלם ואף רחוק ממנו, ויזדקק לעבודות הפחות כדי להגיע אליו, אלא אם רוצים לנסוע "ככה", וזה לא ממש בריא כי הוא התחיל כבר להחליד! עם כל האהבה שלי לסוברו הקלאסיות- לדעתי כאן זו לא תהיה מציאה! שם- כן, אבל מה זה עוזר לנו כאן?:roll::cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני בספק.

אתה מכיר רכב כזה בארץ ולמכירה?

בוא נתחיל מלמצוא אחת כזו בארץ....

ובקשר ללשפץ אותה לרמת כזו ב30K אני גם סקפטי.

ומה שהכי יפה ברכב הזה שהוא מקורי ובמצב ממש לא רחוק ממושלם.

1. הרכב בכלל לא במצב משהוא ולמרות שהמצב שלו הוא סביר לגילו (לא שופץ מאז 77), אני משוכנע שבעיון מקרוב נמצא שם ערמות חלודה. כל מי ששיפץ אי פעם רכב עם גג סקאי שכזה יודע שלרוב, בתהליך השיפוץ מחכה לו הפתעה נבזית ביותר, מתחת לסקאי לא נשאר הרבה פח!

2. בקשר למחיר של כזה רכב בארץ, תראו מה אתם קונים בארץ ב 30K (ופחות) ותחשבו פעמיים אם שווה להביא את הטרנטה הזאת מארה"ב.

20K ש"ח - 4 דלתות משופצת למשעיי!

30K ש"ח - GSR יפיפיה ומשופצת, אני משוכנע גם שבמיקוח ענייני אפשר לגלח כמה אלפים טובים.

XXK ש"ח - GFT יפיפיה של חבר מועדון, לא יודע כמה הוא רוצה אבל כמה זה כבר יכול להיות?

ואפילו יש שם עוד כמה בלי תמונות ועוד כמה 4 דלתות יפות, אז כן, דווקא במקרה שלך הסובארו האלה אני מכיר רכבים כאלה למכירה, במצב הרבה יותר טוב ובמחיר יותר נמוך!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עד כמה שאני יודע יש אחד שהביא טנדר סובארו וגם הוא רוצה למכור אותו. ככל הניראה סובארו תתחיל להיות מענינת רק בשנם של הXT וקופה טורבו וכמובן SVX

פורסם

Bagira לצערי אתה טועה ומטעה. אני עוקב אחרי הרכבים האלה וגם הולך לראות אותם בעיניים ולא מסתפק במודעות של יד2 בכדי לבסס דעה.

ההארדטופ (זו לא GSR) הכסופה נמצאת בראש העין השבוע הייתי אצלו שוב, הוא מוכן להתגמש ל25K הרכב צריך פחחות פה ושם - דרושה השקעה של בערך 5K, מורכב כרגע מנוע 1300 שדורש החלפה, יש מספיק מה לעשות באוטו המחיר הסופי שלו יהיה הרבה מעבר ל30K.

ההארדופ השנייה של חבר המועדון אמנם מפורסמת למכירה כבר יותר משנתיים אבל לא תימכר בקרוב בטח לא ב30K, אני יודע על כמה וכמה קונים רציניים שבאו עם כסף והבחור לא מכר להם, הוריד את המודעה מהאינטרנט ופירסם את האוטו שוב אחרי כמה שבועות במחיר יותר גבוה... שלא לדבר על כך שיש השקעה לא קטנה מבחינת פחחות וצבע כללי שצריך לעשות לאוטו.

DL 4 דלתות משופצת אפשר למצוא גם ב15K ואולי גם במעט פחות אבל אנחנו מדברים כאן על הדגמים היותר מיוחדים.

אני עוקב אחרי הסובארואים משנות ה70 בארץ ולמיטב ידיעתי יש 4 כאלה מתוכן 3 ממודל גבוה 78-79 ואחת ממודל 74 עם בעיית ניירת. כך שבנוף המקומי הרכב נדיר מאוד עד לא קיים בכלל.

פורסם

העסקה הזאת כדאית כי מאוד מאוד קשה לאתר סובארו כאלה, לא יעזור כלום, נשארו בארץ רכבים בודדים כאלה (קופה 71-75) ואלו שמחזיקים אותן לא מתכננים למכור.

הרכב במודעה אכן מראה סימני חלודה קלים ואכן ישנה סטיגמה שמתחת לגג סקאי יש חלודה, עדיין מצבו נראה נפלא ומיוחד.

גינאדי, דווקא הייתי בטוח שתסכים איתי, זה בדיוק אותו הסיפור כמו עם הטרנזיט שלך, שבגלל שלא מצאת בארץ פנית ליבוא.

בגירה, הינה לך סובארו 74 DL קופה שנמצאה בארץ, פשוט כי זה מה שנשאר והכי קרוב למכונית מהמודעה, נראה אותך לוקח אותה לשיפוץ ומסיים איתה ב 30 אלף כאשר כל הסלון הפנימי מושלם, הפחחות סבירה וכל המכניקה עובדת:

IMG_1567a.jpg

IMG_1564a.jpg

IMG_1575a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אני מסכים עם ארז,

הדגם האמריקאי מאוד מיוחד בעיקר עם הגג סקאי, אני הייתי הולך על זה אם הייתי סוברואיד.

אגב יש אחת כזו אדומה או כתומה במצב של זו הצהובה אצל פחח בטייבה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני עוקב אחרי הסובארואים משנות ה70 בארץ ולמיטב ידיעתי יש 4 כאלה מתוכן 3 ממודל גבוה 78-79 ואחת ממודל 74 עם בעיית ניירת. כך שבנוף המקומי הרכב נדיר מאוד עד לא קיים בכלל.

1. אכן אני לא יודע מה המצב של הרכבים מהמודעות מיד 2, בדיוק כמו שאתה לא יודע מה המצב של הרכב מארה"ב ולקנות חתול בשק שאתה לא יודע מה מצבו (אבל אתה יודע שמעולם לא שופץ) ב 30K ש"ח לדעתי האישית זה טירוף.

2. אמרתי כבר את דעתי בקשר לגג הסקאי שאתם מתלהבים ממנו, לרוב זאת מלכודת לחות ורטיבות שפשוט מחסלת את הפח מתחתיה.

3. לא הבנתי בדיוק מאיזה דגם יש רק 3-4 אבל אם התכוונת באופן כללי לקופה על שלל דגמיה יש הרבה, הרבה יותר מ 3-4.

4. ארז, נו מה, אתה צוחק עליי? לא מצאת נוולה יותר מנוולת של סובארו קופה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זו דווקא כן לאונה קופה.

הלאונה קופה הוצגה באוקטובר 71' ואילו גירסת 2 הדלתות של הלאונה הוצגה כשנה מאוחר יותר, ב 72'.

לא מעניין במיוחד.

אם היא הוצגה באוקטובר 71' אז היא צריכה להיות לפחות מודל 72 ומעלה לא? אז איך זה 71?

שימו לב לתא הנוסעים! הכל שלם, נקי, יפה, ומקורי!!! למה אין לנו מציאות כאלה בארץ???

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
העסקה הזאת כדאית כי מאוד מאוד קשה לאתר סובארו כאלה, לא יעזור כלום, נשארו בארץ רכבים בודדים כאלה (קופה 71-75) ואלו שמחזיקים אותן לא מתכננים למכור.

הרכב במודעה אכן מראה סימני חלודה קלים ואכן ישנה סטיגמה שמתחת לגג סקאי יש חלודה, עדיין מצבו נראה נפלא ומיוחד.

גינאדי, דווקא הייתי בטוח שתסכים איתי, זה בדיוק אותו הסיפור כמו עם הטרנזיט שלך, שבגלל שלא מצאת בארץ פנית ליבוא.

בגירה, הינה לך סובארו 74 DL קופה שנמצאה בארץ, פשוט כי זה מה שנשאר והכי קרוב למכונית מהמודעה, נראה אותך לוקח אותה לשיפוץ ומסיים איתה ב 30 אלף כאשר כל הסלון הפנימי מושלם, הפחחות סבירה וכל המכניקה עובדת:

יש להבדיל בין הרצון להיות הבעלים של רכב מסויים, ולבין ה"מציאה". אני באמת הבאתי רכב שנכחד לגמרי בארץ, ואפילו קניתי אותו שם במחיר המציאה- אבל להגיד שבארץ פורד טרנזיט שעלתה לי כבר קרוב ל-40 אלף שקל היא "מציאה"?:roll: -לא הייתי מגדיר את זה ככה, במיוחד בהתחשב שלמכור אותה לא אוכל ביותר מ-10 אלף בכל מצב, וגם זה בספק! לו הייתי רוצה דווקא את הדגם המסויים של הסוברו, ולא מוצא אותה בארץ- סביר להניח שהייתי קונה ומייבא אחת, אבל לא חושב שהייתי חושב עדיין שזוהי "המציאה"...:-) לו היית מוצא לי פורד מוסטנג מאך1 "שם" במחיר 500-1000 דולר במצב כזה- הייתי אומר "ווואו, זו מציאה", מבין את ההבדל?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני מתחיל להבין משהוא אחר, דבר שלאחד נראה בעל ערך מסויים יכול להראות לאחר חסר כל ערך בכלל, יש עניין של טעם (אוהב או לא אוהב את הדגם), נוטסלגיה (מי שחי את התקופה \ ניזון מסיפורים \ לא קשור לחלוטין לתקופה ההיא), ערך סנטימנטלי (היה לאבא \ בחורה ראשונה \ ענארף), הערכה של משהו לפי ידע אישי (מתלהב מכל דבר \ שמאי רכב \ בעל ניסיון \ חושב שהוא בעל ניסיון \ לוקח סיכונים).

הרשימה הזאת יכולה להמשיך לנצח, לכן אני חושב שהויכוח הוא מיותר, רק על דבר אחד אני חייב להתעקש, לאדם שמחפש כזה רכב בנקודת הזמן הנוכחית ונתקל במודעה הזאת, הרכב הוא מציאה, אין אלטרנטיבה מכובדת כרגע בארץ ובחו"ל (אני מתכוון לסובארו כזאת) מודעות כאלה צצות ב EBAY בערך אחת לשנה).

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
זו דווקא כן לאונה קופה.

הלאונה קופה הוצגה באוקטובר 71' ואילו גירסת 2 הדלתות של הלאונה הוצגה כשנה מאוחר יותר, ב 72'.

לא מעניין במיוחד.

זו לא קופה אלא סדאן. הסתכל שוב בגובה וממדי החלון האחורי וזוית הגג;

!B8pSghQ!Wk~$(KGrHqF,!g0EzeC5NimiBM3rFZFz9g~~_12.JPG

הדף שלמטה לקוח מהפרוספקט האמריקאי של הלאונה 74' - אותו רכב רק עם פגושים פדרליים. שים לב להבדלים בין הקופה לסדאן 2 דלתות. ושוב, לא היתה קופה ברמת גימור DL.

74SubaruBrochureIn.jpg

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני מתחיל להבין משהוא אחר, דבר שלאחד נראה בעל ערך מסויים יכול להראות לאחר חסר כל ערך בכלל, יש עניין של טעם (אוהב או לא אוהב את הדגם), נוטסלגיה (מי שחי את התקופה \ ניזון מסיפורים \ לא קשור לחלוטין לתקופה ההיא), ערך סנטימנטלי (היה לאבא \ בחורה ראשונה \ ענארף), הערכה של משהו לפי ידע אישי (מתלהב מכל דבר \ שמאי רכב \ בעל ניסיון \ חושב שהוא בעל ניסיון \ לוקח סיכונים).

הרשימה הזאת יכולה להמשיך לנצח, לכן אני חושב שהויכוח הוא מיותר, רק על דבר אחד אני חייב להתעקש, לאדם שמחפש כזה רכב בנקודת הזמן הנוכחית ונתקל במודעה הזאת, הרכב הוא מציאה, אין אלטרנטיבה מכובדת כרגע בארץ ובחו"ל (אני מתכוון לסובארו כזאת) מודעות כאלה צצות ב EBAY בערך אחת לשנה).[/quote

צודק!כל אחד והאהבה שלו.

יש כאלו שמייבאים ואחרי שלוש שנים מוכרים מעניין למה?

מי שמשפץ בעצמו ויש לו ערך ורגש לא ימכור!

פורסם

אני אגיד לך למה: אחרי שבן אדם קנה כביכול "חלום" שלו- הוא פתאום מגלה ש:

א. זה עלה הרבה כסף- לא כ"א יכול לחיות בשקט עם זה ש"זרק" כמה עשרות אלפי שקלים.

ב. OK. הגשמתי את החלום- מה הלאה? -יש אנשים שברגע שהגשימו את החלום- זה כבר לא מעניין אותם.

ומכאן שמישהו הביא "צעצוע" חדש, שיחק איתו עד שנמאס לו, ו3 שנים זה תקופה לא קצרה- והחליט שבא לו על הצעצוע החדש, ושוב- לא כ"א יכול להרשות לעצמו ליקנות את כל מה שהוא רוצה בו זמנית, וגם לא כ"א רוצה להחזיק הרבה רכבים בו-זמנית, ויש עוד הרבה סיבות!

להבדיל, רכב שלקח לו כמ שנים רק לאסוף את החלקים ולשפץ- הרבה יותר קשה ומבאס למכור!

• תוכן חדש...