Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית ציוד לצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני אוטוטו, מתגייס (2 בדצמבר) ואני רוצה כבר עכשיו לקנות את הציוד שאני צריך לטירונות/סדיר. התפקיד שלי הולך להיות מ,כ טירונים במג"ל (כן נישארתי באותו תפקיד לאחר בירורים רבים על הנושא והחלטתי לתת לתפקיד הזה צ'אנס למי שזוכר) והטירונות שאני הולך לעבור היא 03, עכשיו אני קצת בבעיה כי בגוגל מצאתי הרבה רשימות ציוד לקרביים וגם קצת לג'ובניקים של טירונות 02. עכשיו חבר שלי אמר לי ש03 זאת בעיקרון טירונות קרבית (בערך) אז לא הבנתי מה כן לקנות מה לא ובשביל זה שואל כאן.

אשמח אם מישהו שעבר טירונות 03 או יודע מה כדאי לקנות יעזור לי וייתן רשימה לפי הנסיון שלו (אני לא רוצה להביא יותר מידי דברים שלא נחוצים לי ולהתבאס שסתם קניתי) של מה צריך לקנות.

נ.ב

אין לי אחים גדולים שהיו בצבא לכן אני צריך לקנות את כל הציוד למעט מה שמקבלים מהצבא.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שאתה צריך בגדול אתה מקבל.

תדאג שיהיה לך מספיק גופיות תחתונים .

כלי רחצה כפכפים.

פלאפון - לדעתי איפון וכל המשכוללים למינהם הייתי משאיר בבית בטירונות ולוקח סתם מכשיר פשוט יותר .

וכסף לשקם, אישית אני בטירונות שלי בזבזתי שם לא מעט (3 ארוחות ביום ).

שעון עם סטופר, רצוי.

נעלי ספורט טובות.

וזהו, אני חושב.

אני עשיתי 02, אבל לא חושב שצריך משהו מיוחד, במידה וכן אתה תקבל אותו.

נ.ב תיק צימידן שאני התגיסתי לפני 5 שנים, בערך גובניקים כמוני קיבלו קיטבק מסריח,ו-03 ומעלה קיבלו תיק סבבה לגמר, ככה שאתה יכול לחסוף את הכסף של תיק.

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

בשלוף -

לדרמן, שעון עם סטופר זה בגדר חובה, אל תתקמצן על גופיות תחתונים וגרביים.

תקנה תיקים נוחים,גם תיק לרחצה, שתדע איפה כל דבר נמצא, ושיהיה לך סדר (שזה חשוב נורא לדעתי חוסך זמן יקר מאוד!).

משחות למיניהן - נגד שפשפות, גירויים, יבלות.

אלתוש- שמעתי שיש גם עכשיו מדבקות, אתה מדביק את זה על הכרית \ שמיכה לדוגמא והיתושים לא מתקרבים.

בעיקרון זה מה שעולה לי כרגע אם יהיה עוד נעדכן.

בהצלחה :-o

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

לא לקנות כלום, תתגייס, תעשה שבועיים בצבא ואחרי זה תעשה את השיקולים שלך.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מה שאולי כן הייתי קונה זה משהו נגד הקור בלילות.

בעיקר אם אתה עושה טירונות בדרום(נגב) וישן באוהלים

פורסם

לדעתי אתה טועה, אולי משיקוליים כלכליים זה יהיה הכי נכון, אבל בהחלט בשבועיים האלה ייחסרו לך דברים

דיי חשובים, כמו שעון, משחות וכו'...

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

+1

איפה הטירונות?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תודה לכולם, שעון קניתי של ג'י-שוק, שעון נוח עם תצוגה גדולה וכל מה שצריך (200 שקל). אני נורא סובל מקור ואני זוכר מטיולים קודמים באזור חנוכה שתמיד סבלתי מזה קצת אז איזה 1-2 חולצות תרמיות אני אקנה למרות שאני לא חושב שהטירונות באיזור הנגב.

אני לא בדיוק זוכר איפה אמרו לי שהטירונות תהיה אבל אם אני לא טועה זה בצריפין (חודשיים של טירונות+4 חודשים קורס מחוברים במרכז הדרכת ופיקוד בצריפין).

פורסם

אז ככה:

הדבר היחיד שהייתי קונה, בייחוד בעונה זו של השנה, הוא כמה חוצות חומות\זית מדלטא או משהו (לא יותר מ3-4) תחתונים מהסוג שלא עושה לך שפשפות ו2-3 זוגות גרביים צבאיות.

פלאפון - תשיג בלטה.

כסף, תביא מזומן ואל תסתמך על האשראי, אבל אל תגזים.

אל תקנה לא לדרמן לא משחת נעליים לא חוטים ולא שיפצורים, תדאג שיהיה לך מנעול לתיק, מומלץ עם קוד, דברים נוטים להיעלם בטירונות.

מכנס קצר נח לריצות תדאג שיהיה לך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני לא בדיוק זוכר איפה אמרו לי שהטירונות תהיה אבל אם אני לא טועה זה בצריפין (חודשיים של טירונות+4 חודשים קורס מחוברים במרכז הדרכת ופיקוד בצריפין).

גם בצריפין קר בחורף בלילה, כי השטח פתוח (בנייה נמוכה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...