Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ,

שמעתי על כמה שהשיגו מחירים של 99 ו69 שקל ב-יס לאיזה חצי שנה ואח''כ המחיר עולה למחיר הרגיל.

זה רק אחרי הזמנת טכנאי לניתוק ולרוב כשהטכנאי כבר מגיע לבית לאסוף את הממירים.

בשירות לקוחות המקסימום שהם מורידים זה 25₪ ל3 חודשים, מישהו השיג הנחה טובה יותר?

אגב, למי שיש ממיר yes max HD כמה אתם משלמים עליו לחודש? (כמה מופיע בחשבונית)

הציעו ב25 שקל אם זה במקום הממיר HD או 35 אם זה בנוסף.

נשמע לי גבוה מדי..

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

בעקבות הפרסום האגרסיבי של יס ללקוחות חדשים במדיה שנותן ממיר קוואטרו + ממיר HD + חבילת סופר פרימיום ב-215 ש"ח בלבד החלטתי להתקשר ולראות מה הם מציעים ללקוח משומש.

נכון להיום אני משלם די זול על ממיר טוטאל + ממיר HD - מחיר של 216 ש"ח שאליו נוסף תשלום של 30 ש"ח על VOD.

הנציגה הראשונה שענתה לי ניסתה לערבב אותי שאני משלם מחיר זול (נכון) ושאני חשוב להם אבל היא לא יכולה להציע לי כלום.

אמרתי לה שזה ממש מעליב שלקוח של 13 שנה חשוב פחות מלקוח חדש ושעולה להם יותר להביא לקוח חדש מאשר לשמר לקוח ותיק ושכל החשיבה שלהם דפוקה.

לאחר איום הסרק על עזיבה הועברתי לשימור ושם הנציגה הנחמדה הציעה לי הצעה נחמדה יותר:

ממיר קוואטרו (שזה מה שרציתי למעשה - בגלל מספר הערוצים שאפשר להקליט במקביל) + ממיר HD + חבילת סופר פרימיום לארבעה חודשים בחינם + VOD בחינם לארבעה חודשים + התקנה חינם (כלומר הטבות בשווי של 270 ש"ח) וזה במחיר של 219 ש"ח.

אז עדין לקוח משומש לא מקבל מחיר של לקוח חדש וזו מדיניות מטומטמת אבל מי שמכיר את המבצעים ומתקשר לחברת הכבלים מידי כמה חודשים יכול להוזיל קצת את החבילה שלו ולקבל שירותים וממירים טובים יותר.

כל דרך ההתנהלות של חברות התקשורת היא כמו שוק שרק מי שצועק יותר ומודע למבצעים מקבל מחירים טובים. זה מעצבן ודוחה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם
בעקבות הפרסום האגרסיבי של יס ללקוחות חדשים במדיה שנותן ממיר קוואטרו + ממיר HD + חבילת סופר פרימיום ב-215 ש"ח בלבד החלטתי להתקשר ולראות מה הם מציעים ללקוח משומש.

נכון להיום אני משלם די זול על ממיר טוטאל + ממיר HD - מחיר של 216 ש"ח שאליו נוסף תשלום של 30 ש"ח על VOD.

הנציגה הראשונה שענתה לי ניסתה לערבב אותי שאני משלם מחיר זול (נכון) ושאני חשוב להם אבל היא לא יכולה להציע לי כלום.

אמרתי לה שזה ממש מעליב שלקוח של 13 שנה חשוב פחות מלקוח חדש ושעולה להם יותר להביא לקוח חדש מאשר לשמר לקוח ותיק ושכל החשיבה שלהם דפוקה.

לאחר איום הסרק על עזיבה הועברתי לשימור ושם הנציגה הנחמדה הציעה לי הצעה נחמדה יותר:

ממיר קוואטרו (שזה מה שרציתי למעשה - בגלל מספר הערוצים שאפשר להקליט במקביל) + ממיר HD + חבילת סופר פרימיום לארבעה חודשים בחינם + VOD בחינם לארבעה חודשים + התקנה חינם (כלומר הטבות בשווי של 270 ש"ח) וזה במחיר של 219 ש"ח.

אז עדין לקוח משומש לא מקבל מחיר של לקוח חדש וזו מדיניות מטומטמת אבל מי שמכיר את המבצעים ומתקשר לחברת הכבלים מידי כמה חודשים יכול להוזיל קצת את החבילה שלו ולקבל שירותים וממירים טובים יותר.

כל דרך ההתנהלות של חברות התקשורת היא כמו שוק שרק מי שצועק יותר ומודע למבצעים מקבל מחירים טובים. זה מעצבן ודוחה.

יש להם בהחלט מדיניות דפוקה בכל הקשור ללקוחות וותיקים.

הנציגת שימור לקוחות בעצמה אמרה לי תתקשר כל חודשיים כדי לקבל הטבות.

בהתחלה 'בניתי' על הקודי ואז להתנתק, אבל זה כל כך על הפנים וכל שבוע דורש התעסקות והגדרות מחדש..כשיגיע נטפליקס לארץ כמו שצריך אז נתנתק מהם סופית.

FITCH - אחרי 4 חודשים אתה מתקשר שוב ומבקש עוד 4 חודשים חינם...ככה זה עובד

פורסם

לפני קצת יותר מחצי שנה הייתי משלם ליס כ250 ש"ח בחודש, הכוללים את חבילת הבסיס, הסרטים, VOD ואולי עוד כמה ערוצים לא רלוונטים.

גיליתי את הקודי ואחרי למידה (קצרה הרבה יותר ממש שחושבים - שני ההורים שלי הצליחו ללמוד תוך כמה ימים) התקשרתי להתנתק. הסכמתי לשלם מחיר עבור הנוחות, אך אמרתי לנציגה שהיא מתחרה עם הצעה אחרת שעומדת על 0 שקלים, ככה שהיא צריכה להיות הגיונית - אמרתי שבסביבות ה200 ש"ח.

הנציגה אמרה שאין סיכוי והתנתקנו מיס.

חיסכון של 2500 ש"ח בשנה מינוס קניית מכשיר ייעודי לנושא (500-600 ש"ח חד פעמי, יש מכשירים גם בחצי מחיר).

מה עוד נדרש ממני: פחות משעה הגדרה ראשונית (מול וידיאו יוטיוב בעברית, כשהגדרתי לחברים זה לקח כבר כ10 דקות) + התקנת הרחבות עדכניות מידי פעם (מידי פעם = פעם בחודשיים-שלושה). התקנת ההרחבות לוקחות כדקה (מחפש את השם של ההרחבה ולוחץ על "התקן").

כמו שאמרתי זה עובד מצוין כבר כמה חודשים, הוספנו אנטנת עידן פלוס לצפיה בחדשות (גם לזה אין צורך - ניתן דרך הקודי)

ממליץ לכל מי שלא רואה ספורט להתנסות בזה דרך המחשב ולראות אם זה מתאים. עם הכסף שנחסך אפשר לקנות אספקת שווארמות למשך חודשיים רצוף

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

אני מתחבר לסלקום בעוד מספר ימים. הבנתי שהראוטר שהם מספקים די מחורבן, אבל עוד חזון למועד.

התנתקנו מYES לפני שבוע כאשר נמאס לשלם מעל 300 שקלים לאינטרנט וטלוויזיה (יחד).

פורסם

לדעתי הם כבר צריכים לעלות מדרגה עם המילים שכבר לא נשמעות מפוצצות כמו "ממיר קווטרו בחבילת פרימיום פלאס ויאודי בחינם" ויגידו "חיבור לווייני מאובזר ברולס רוייס עם ציפוי קריסטלי ב199שח ללקוח vip שכמוך" (למרות שלפי הכתובת זו דירה מפוצלת 24 מטר בדרום תל אביב עם אסלה מובנת בדוש)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
אני מתחבר לסלקום בעוד מספר ימים. הבנתי שהראוטר שהם מספקים די מחורבן, אבל עוד חזון למועד.

התנתקנו מYES לפני שבוע כאשר נמאס לשלם מעל 300 שקלים לאינטרנט וטלוויזיה (יחד).

יש כמה סוגים, VV 3220 לא רע אבל אם תצליח לקבל את VV 5820 לך עליו.

מקווה שלא תזדקק לשרות לקוחות שלהם.

עריכה אחרונה על ידי shake
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו קיבל הצעה טובה ביס לאחרונה ? ואני מתכוון ללקוחות משומשים.

ושאלה קצת פחות קשורה , מישהו מתכנן אולי תביעה יצוגית על השלטים שלהם ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מה זאת הצעה טובה בשבילך?

לפני שבועיים קיבלתי ממיר קוואטרו + ממיר Hd כולל כל הערוצים + VOD חינם לארבעה חודשים + חבילת סופר פרימיום בחינם לארבעה חודשים (ערוץ האוכל, הבריאות, הטיולים וכל ערוצי הילדים) + התקנה חינם. כל זה בעבור 219 שקל בחודש (דומה מאוד למחיר של לקוח חדש ואני קיבלתי עוד כמה הטבות שלקוח חדש לא מקבל אך משלם 4 שקלים פחות).

כמובן שזה אחרי איום נטישה ושיחה אסרטיבית עם שימור הלקוחות.

• תוכן חדש...