Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מטפל במוטורוני כבר מספר שנים. לא ראיתי איזה משהו יוצא דופן אצלם, לטוב או לרע. המחירים בסדר, קיבלתי הנחה מסוימת על העבודה, והנחה קטנה יותר על החלקים.

אני לא מאלה שמשאירים את הרכב במוסך והולכים לאכול פלאפל...ובמוטורוני מרשים לך בד"כ לראות מקרוב מה עושה המכונאי (ממליץ על עאבד).

סה"כ, מכיוון שרציתי חלקים מקוריים ללנסר שלי, מוטורוני סיפקו איכות והוגנות, במחיר סביר.

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא בשר לא חלב. יש שם חברה' מקצועיים אבל כמו כל מוסך, אם לא תהיה עם היד על הדופק ותפגין נוכחות וידע יכולים לטחון אותך. לי היה ניסיון לא מי יודע מה מוצלח איתם בשנים שהחזקתי מיצובישי (לא חשוב הדגם) לעבודה. פעם חירטטו אותי באיזה התקנה והאשימו את החלק של היצרן למרות שהיה די ברור גם להם שהבעיה היא בעבודה שלהם ופעם ניסו לדחוף לי "את כל האלמנט" עד שבאתי עם חבר מכונאי, הרימו יחד מכסה מנוע ובאורח פלא העבודה הצתמצמה בשלושת רבעי מ"אולי ראש" ל"ניקוי פיח". טיפולים וכו' היה בסדר גמור, מחירים לא משהו לכיוון הגבוה. תשגיח שלא מנסים לדחוף לך סתם אז הכל יהיה בסדר וזה נכון כמעט לגבי כל מוסך.

• תוכן חדש...