Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות מאזדה 323 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני חדש באתר, והגעתי לפה דרך חבר שהמליץ.

אני מחפש רכב אמין בסביבות ה 40K עד 45K.

המליצו לי על מאזדה 323 שנת 2004, לפי מחירון יד 2, שווי הרכב הוא 40,000 לדגם LX ו 41,000 לדגם GLX.

ראיתי מספר רכבים עם 95,000 עד 115,000 קילומטר. הרכבים עם ספר טיפולים ובעלי הרכב מתחייבים לבדיקה (גיר, מנוע ושסי).

המחיר שהם דורשים לרכב הוא בערך 1000 מעל המחירון ועד 1000 מתחת למחירון לפי מספר הקילומטרים שהרכב עבר.

רכב נוסף שראיתי הוא מסוחר ולא מפרטי (יד שניה, שתיהן פרטיות) 70,000 קילומטר וגג ניפתח דגם GLX מחיר שדורשים עליו הוא 45K.

מה דעתכם, שווה לקנות רכב ב 4K על המחירון בגלל קילמטרז נמוך?

תודה.

פורסם

לפי דעתי שווה לפעמים לשלם מעל המחירון בגלל קילומטר נמוך ורכב מאוד שמור. אני קניתי לחברה שלי רכב ב4 וחצי אלף מעל המחירון לפני חודש רנו לגונה 97 עם 57,000 קילומטר מזקן בן 75 רכב חדש

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

אם זה רכב שנדיר למצוא אותו שמור אז בהחלט שווה לקנות מעל המחירון (כמו תלוי כמה מעל המחירון), רק שאצלך ישר נדלקה לי נורה אדומה: רכב עם 70 אלף קילומטר במצב כל כך טוב שנמצא אצל סוחר!? נשמע לי תמוה משהו..

תעשה בדיקה של המנוע ואיכשהו לראות מה מצב המנוע כדי לדעת אם שיחקו בקילומטראז'.

פשוט רכב במצב טוב עם קילומטראז' נמוך בדרך כלל לא בעיה למכור אותו ורכבים שמגיעים לסוחרים בדרך כלל הם ממוצעים ומטה אבל כמובן שיש יוצא מן הדופן אך בכל זאת הייתי שם לב שבעתיים.

בהצלחה

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

תודה רבה,

בוסף לקחתי רכב לבדיקה והתברר שהרכב עבר תאונה רצינית.

השילדה מאוחר מרוסקת לחלוטין.

ההחלטתי לעלות את התקציב וללכת לכיוון מזדה 3 2005 דגם .COMFRT

תודה רבה

פורסם
תודה רבה,

בוסף לקחתי רכב לבדיקה והתברר שהרכב עבר תאונה רצינית.

השילדה מאוחר מרוסקת לחלוטין.

ההחלטתי לעלות את התקציב וללכת לכיוון מזדה 3 2005 דגם .COMFRT

תודה רבה

כול פעם זה אותו דבר,רכב אצל סוחר,רוב הסיכויים שעבר תאונה קשה,הם לא מבינים שאנשים לוקחים את הרכב לבדיקה ושם יגלו את זה? ועוד 4K מעל המחירון עם תאונה קשה??

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...