Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש ב-30000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מקבל רישיון עוד כחודש ב"ה ויש לי תקציב מקסימלי של 30000 ש"ח. אני מחפש רכב לא ישן יותר מ 98 מהיר נראה טוב התנהגות טובה. מתלבט בין רכב פרטי רכב שטח או רכב זול ולשפר אותו.

עם יש למישהו עצות רעיונות אשמח לשמוע

תודה מראש

Lamborghini Murcielago LP 670-4 SV

פורסם

עושה רושם שאתה ממש לא מגובש על עצמך ולכן קשה לייעץ לך.

רכב שטח ב-30K ש"ח יהיה יקר לאחזקה ולרוב גם לא ממש מהיר.

כרכב ראשון, אני לא ממליץ לך לקנות רכב זול ולשפר. לעשות את זה כמו שצריך זה הרבה יותר יקר ומסובך ממה שזה אולי נראה לך בהתחלה.

אם תסביר קצת יותר טוב מה הדרישות שלך ומה בעצם אתה מחפש (ואולי אפילו תיתן דוגמא או שתיים למכוניות שנראות לך) נוכל לנסות לכוון אותך טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הדגש המרכזי אצלי הוא המהירות התנהגות הכביש. אני אוהב מאוד את האלפא רומאו 147 לדוגמא אבל היא מעל לתקציב.

בקיצור:

1 מהיר יחסית (9.0 ש' למאה בערך או פחות)

2 התנהגות כביש טובה וחדה

3 שיראה לא רע חיצונית

4 מסודר יחסית בפנים

5 שלא צריך להכנס למוסך פעמיים בחודש

6 ושתצרוכת הדלק לא תהיה רעה יותר מבערך 1 ל8

1 חשוב ביותר 6 הכי פחות חשוב

Lamborghini Murcielago LP 670-4 SV

פורסם

פונטו ספייס HGT 2001 תעלה לך 25K, בשאר הכסף תעשה יישור קו ותשפר את התנהגות הכביש.

לגבי אמינות, זה לא הצד החזק שלה. אבל אתה חייב להתפשר בחיים..

• תוכן חדש...