Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוזוקי סוויפט 1994 ואני מעוניין להחליף 4 צמיגים יש לי כל מיני חברות והצעות מחיר אם תוכלו לחוות את דעתכם מה כדאי לי לקחת (מצד אחד זה אוטו ישן ולא כ"כ רוצה להשקיע מצד שני זה ענין של בטיחות אז מה נותן את האיזון)

אני ידרג מהיקר לזול

1160 ש"ח - Michelin-155/70 R 13 75T ENERGY E3B1 GRNX

Goodyear- 155/70 R 13 DURAGRIP 75T- 1036 ש"ח

Pirelli -155/70R13TL 75T P400- 1000 ש"ח

Falken -155/70R13 SN-828 75T TL- 928 ש"ח

ברום - חברת בת של קונטינטל -800 ש"ח

גודרייד- 760 ש"ח

המחירים כוללים מע"מ ועבודה

מה שנראה לי כרגע אם אני הולך על זו אז ה"ברום:

אם היקר כנראה הגודייר

תעזרו לי בבקשה להחליט.

תודה

פורסם

במחיר של פחות מ-1000 יש גם Kleber.

כל צמיג ברשימה מרמת Falken והלאה יהיה סביר. ה- SN828 הוא צמיג המיועד לשימוש כללי טוב בכביש יבש ובינוני בכביש רטוב.

אם עוד 200 ש"ח לא קריטיים עבורך - לך על המישלין.

תקפיד רק שתאריך הייצור לא יהיה יותר ממספר חודשים.

פורסם

מכל הרשימה הזאת הייתי קונה GOODYEAR DURAGRIP.

היה לי ניסיון טוב עם הדגם הזה במידה צרה (רוחב 165).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לך על המישלין:

1000 ש"ח

המחיר כולל מע"מ ועבודה

the best!

YOU CAN FIND IT IN THIS PRICE AT "EYOV" TIRES

CHACKPOST.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

the best!.

הקביעה הזאת לא חד משמעים, לפחות לא לפי חוות דעת של האנשים מחו"ל:

מישלין E3B1

גודייר DURAGRIP

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם נסכם את העניין אז תאמרו לי בבקשה:

לאיזה צמיג יש את תפיסת הכביש הטובה ביותר?

לאיזה צמיג יש את אורך החיים הגדול ביותר?

תודה

פורסם

אם אתה מעוניין במישלין שהם מין הסתם יקרים, יש בצמיגי איוב בצק פוסט 1000 ש"ח מזומן ויש לך רביעייה (דורש מיקוח כמובן ומזומנים ביד)..

אני קניתי מהם מידה 175*70*13 ב 1050 מזומן, אחרים רוצים 1300 על אותו צמיג(כמובן תאריך מעודכן).

תהנה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

יש לי פירלי על הטנדר והיה לי פירלי על הסוויפט הישנה שלי.

מאד ממליץ.

אותו דגם כמו שרשמת: P400, עלה לי 900 שקלים

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מישהו מכיר אתר שנותן מידע לגבי כל צמיג הרי לכל חברה יש המון דגמים

מידע לגבי חיסכון בדלק מהירות מקסימלית עומס מקסימלי במספרים שאפשר להבין ולא מהירות H עומס 70 כי לי זה לא אומר כלום.

כי אין מה לשים על רכב שלא מגיע ל 180 צמיגים עד 240 קמ"ש ועומס 2 טון (אני מגזים בכוונה אבל הבנתם למה אני מתכוון)

• תוכן חדש...