Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לא מזמן קניתי רכב, אבל המוכר של האוטו הקודם רצה 7 אלף בשביל שני המבגרים שלו והסאב אז החלטתי לוותר.

הוא השאיר לי 2 טוויטרים של מורל ו2 רמקולים אחוריים של מורל (שהם לא מחוברים כי אין לי מגבר).

אני רוצה לבקש יעוץ לגבי קנית סאב ומגבר בבקשה, וחברים שלי אמרו לי שיש סאב CVR ומגבר B4400 שהם מעולים.

אני רוצה להוציא בין 1000-1500.

רציתי לדעת גם האם מומלץ להרכיב אצל איש מקצוע או שאני יכול להרכיב לבד עם חברים שלי??

עריכה: שכחתי לציין שאין לי מושג מה זה תיבה ומה התפקיד שלה, אז הייתי רוצה לבקש ייעוץ לגבי תיבה והסבר קטן מה התפקיד שלה ומה עדיף פתוחה\סגורה.

פורסם

אילו טויטרים של מורל הוא השאיר?

לפני שאתה קונה סאב, צריך לדאוג לרמקולים מלפנים.

אם תאמר איזה דגם הם, תוכל לקבל ייעוץ לגבי השלמת הסט הקידמי בצורה זולה יותר מרכישת סט מלא.

מתחדשת*

פורסם

פתחתי את הטוויטר וזה כל מה שכתוב:

MOREL MT1 neodymium soft dome

tweeter ferrofruid cooled 100w\4n-90db

f.r 1800-22000 hz

ד"א אחרי הMOREL MT1 היה כתוב את המספר אחד ושמינית ופשוט לא ידעתי איך לכתוב שמינית.

פורסם

סבבה, אז יש עוד משהו שאני צריך לפרט???

ואם אפשר בבקשה איזה המלצה לחנות טובה באיזור רחובות (איזור נס ציונה וראשון)

ותודה עד עכשיו רומן

פורסם
ואם אפשר בבקשה איזה המלצה לחנות טובה באיזור רחובות (איזור נס ציונה וראשון)

כללי פורום אסור להמליץ על מתקינים.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אתה מחפש המלצה לחנות או לציוד?

מתקינים מומלצים יש בדביק בראש העמוד.

חנויות מומלצות תוכל למצוא ע"י חיפוש בשאלות ישנות יותר בפורום.

המלצה לציוד תהיה בהתאם לדרישות ולצפיות שלך מהמערכת בכללותה.

מתחדשת*

פורסם

סליחה על ההקפצה אבל לפי מה שהבנתי מותר..

אז בבקשה תעזרו לי ותתנו כמה עצות לגבי קנית סאב ומגבר למערכת.

• תוכן חדש...