Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מעוניין ב 307CC... היא ירדה בחודשיים האחרונים ב 3000 שקל חודש 1 וחודש אח"כ ב 4000, האם בדצמבר היא תרד עוד 3000-4000 שקלים וב 1.1.2011 היא תרד יותר..? מה דעתכם...? או שלא יהיה הבדל משמעותי וכדאי לקנות את הרכב כבר עכשיו וחבל לחכות בשביל כמה אלפים..?

פורסם

עוד 10 שנים היא בכלל לא תהייה שווה הרבה.

במילים אחרות - כל חודש הרכב ירד במחירון. כמה שתחכה יותר, הרכב יהיה שווה פחות.

אם אתה צריך אחד כזה - תקנה אותו.

פורסם

אם מדובר ב-307 ממודל 2008 ומעלה, אז לא אמור להיות הבדל גדול במחירי המחירון בין דצמבר לינואר.

בדגמים שלפני 2008 כנראה שיהיה הבדל. אבל אל תצפה שהמחיר יצלול בחצי.

בוא נציג את זה ככה. אין הרבה 307CC בשוק. אם מצאת אחת טובה, מטופלת, שמורה, נקייה, קילומטראז' נמוך + אקדמאית - תקנה עכשיו ואל תחכה לינואר כי מי יודע מה תמצא בינואר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקווה שאני לא מקפיץ,

מצאתי רכב שנראה שמור וטוב, יפה מאוד,

הבעיה שלי איתו שהוא רוצה 3 אלף מעל המחירון על תוספות שיש ברכב, מערכת הגברה רמקולים JBL סאב חדש לטענתו חיבור של PARROT ל IPOD/IPHONE, חיישני רוורס.

בנוסף עוד בעיה זה שהוא יד 3...(אני אהיה יד 4 מי יקנה אחריי וירצה להיות יד 5) הרכב עשה 95 אלף קילומטר... האם שווה לשים עליו מעל המחירון?

כל אדם שהתייעצתי איתו אמר לי שלא - חד משמעית...

כמו כן נכון לעכשיו חודש דצמבר ביצחק לוי המחירון ירד ב 2000 שקל ואילו ביד 2 לא ירד בשקל

מה דעתכם בנושא???

פורסם

3 אלף ש"ח מעל המחירון (שכנראה גם ככה די גבוה) זה לא הרבה כסף בתמורה לרכב טוב.

במקרה הזה היד והקילומטראז' גבוהים (אני מניח שאנחנו מדברים על מודל 2008) ולכן נתוני הפתיחה שציינת לא ממש מרשימים. זה לא אומר שהרכב לא שווה את זה, זה אומר שהמספרים היבשים נגדו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אנחנו מדברים על רכב שנתון 2005, 95 אלף קילומטר יד 3,

השאלה אם זה שווה את זה?

מצד שני יש רכב אחר 307CC שנתון 2006 בצבע שחור לטענת בעל הרכב שמור עם 57 אלף קילומטר יד 2, רוצה עליו 2000 מעל המחירון, 95 אלף שקל.. האם עדיף כבר להוסיף את הכסף ולקחת עוד הלוואה לזה? יד נמוכה יותר, קילומטרז' נמוך משמעותית...

• תוכן חדש...