Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה לכולם קניתי אוטו לפני כמה ימים הונדה סיוויק 2007 קילומטרג' נמוך הכל שמורה עשיתי בדיקה בקומפיוטסט הכל יצא לי 100 העניין שמטריד אותי זה שהנתון יצרן שלה הוא 140 כוח סוס ובבדיקה שערכתי נתן המנוע 125 כוח סוס עכשיו ממה שיודע לי מכונית כל שנה יורד לה כוח סוס או שתיים בלבד השאלה שלי אם 15 כוח סוס שירדו זה הרבה מאד או שגרתי ואז אני מבסוט

תודה רבה לכל העוזרים למניהים, שיהיה שבוע טוב.

פורסם

לרכב שלך יש 140 סוס בסל"ד מסויים בתנאי בעבדה אם זה לא התקיים אז כנרא שלא תקבל נתון יצרן , תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

תבדוק באיזה סל"ד התקבל ההספק הזה במהלך הבדיקה ותבדוק מול נתוני יצרן האם זה ההספק המירבי אמור להתקבל בסל"ד זה.

אני יודע שבקומפיוטסט יש הרבה גרפים והמון אינפורמציה כך שלא קשה יהיה לשלוף נתון זה.

לעניות דעתי 15 כ"ס ב 3-4 שנים זה הרבה אבל אולי זה בדיקה לא תקינה של המכון, אם זה ממש מפריע לך אז לך תבדוק את זה במכון אחר

פורסם

א. במכוני בדיקה לא תמיד בודקים את ההספק בסל"ד הנכון.

ב. במכוני בדיקה בודקים את הרכב כשהוא בעמידה, ולא תמיד מפעילים מאווררים שמזרימים אוויר קריר אל מערכת היניקה, מה שמוריד את ההספק.

ג. במכוני בדיקה בודקים הספק בגלגל, בניגוד ליצרן שמצהיר על הספק במנוע. בין הגלגל למנוע יש מערכת מכאנית שגורמת לאיבודי הספק.

ד. במכוני בדיקה לא תמיד מקפידים על כיול של הדינמומטר שלהם.

כל אלו הם סיבות טובות והגיוניות להפרש שאתה רואה בתוצאות.

אבל אלו לא סיבות טובות והגיוניות לניסוח הודעה בלי סימני פיסוק וכותרת עם פגיעת שלדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה בסדר גמור. כמו שאמרו לך, ההספק שמודדים במכוני בדיקה הוא הספק בגלגל ולא במנוע כמו שמצהיר היצרן.

הבדל של 15 כ"ס הוא לגיטימי לגמרי במיוחד שרוב הסיכויים שההספק לא נמדד בסל"ד המקסימלי כמו אצל היצרן וללא החדרת אוויר קר למנוע.

הרכב שקנית בסדר גמור. תהנה.

Renault clio RT 1994

פורסם

בנוסף וכהשלמה לדברים הנכונים שנאמרו , קיים אתר שוודי מהימן ומיקצועי שעורך מבחנים מעשיים ומדוייקים , כולל גרפים,

המראים כמה הספק ומומנט יש בפועל לנהג , לאחר ההפסדים , ברכב חדש.

ראה קישור :

http://www.rri.se/index.php?DN=23

וספציפית להונדה סיוויק 1.8 140 כ"ס (מוצהר) :

http://www.rri.se/popup/performancegraphs.php?ChartsID=822

כפי שמצויין נתונים בפועל לרכב חדש 126 כ"ס.

דרך אגב , מעניין לראות הבדלים משמעותיים באחוזים של דגמים ויצרנים שונים.

• תוכן חדש...