Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברה

בקרוב יגיע המגבר ואני מתלבט מה לעשות איתו ואיך לנצל אותו!

המגבר הוא 5X75 ואפשר להשתמש בו (או נועד להיות) מגבר קולנועי לרכב עם 5 ערוצים.

יש לי שתי אופציות :

1. להשתמש בו כמגבר סטיראו רגיל ולהגביר איתו את האלפיין ואת האיידמקס בלבד. אני אשתמש בשני ערוצים לסט אלפיין והשאר לאיידמקס, השאלה שני ערוצים ניתנים לגישור להגברת הסאב מה לעשות עם השלישי? האם ניתן לגשר שלוש ערוצים במגברי הבאטלר?

2. להשתמש במגבר לחלוקת 5 ערוצים, ולחבר אותו ל-PC ולהגביר איתו את שני הסטים Z18 ו- Z15, אבל הכאב הוא על אובדן הרדיו דיסק של מקנטוש שכל כך אוהב !!!

בבתים ככל הידוע לכם אפשר לשלב כמה סורסים לקדם מגבר או מגבר יחיד. האם ניתן לעשות זאת במגברי רכב על בסיס מטריצות. מעשית זה ניתן! השאלה היא האם יש השלכות עקב חיבור זה, לא יהיה התנגשויות בקונטרול בין שני סורסים ?

פורסם

great minds think alike

אני בוחן את המגבר הזה ב EBAY כבר כמה ימים 449 דולר זה אחלה מחיר :-D

מדובר במגבר 5X75 סטריאו עם ערוץ לסנטר לך על מערכת 5.1 עם יחידת ראש F1 סטאטוס

שקוראת DVD-A עם סנטר של דיינאודיו

Excite X22 Center על הדש בורד.

פורסם

אתה רוצה התיחסות לאופציות 1 ו-2 אני מבין.

אופציה 1 לא רלוונטית כי המגבר הנ"ל לא ניתן לגישור כלל

כתוב בעמוד 10:

http://www.butleraudio.com/pdf/575manual.pdf

בכול אופן ה-IDMAX שלך צריך מונובלוק רציני בניפרד

אתה יכול להשתמש במגבר כ-4 ערוצים אם אין לך שימוש בערוץ סנטר

או כפי שציינתה באופציה 2 אפשר גם+מונובלוק.

פורסם

למרות שאם אשתמש במגבר רק לסט קדמי בחיבור אקטיבי, עדיין מה שמפחיד אותי זה תפקוד המידבאס!

לכן אני לא יודע אם אופציית גישור תעזור בהרמת הסט ולניצול מלא של המידבאס זאת במידה והחלפנו את המגבר ל- 475

פורסם

גם אני התעניינתי בבאטלרים לפני תקופה מסויימת, והרושם שקיבלתי מהאנשים שיש להם מגברים כאלו, שהם עדיפים לשימוש על מידים וטוויטרים, אבל לא מצטיינים בהגברת וופרים באותה המידה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה קודם כול צריך להחליט איזה סטאפ אתה רוצה

לרכוש סתם מגבר 5.1 ואחרי זה לשאול "מה עושים איתו"

זה לא לעניין ,בנתיים אתה זורק הרבה רעיונות לאוויר

שתהיה יותר ממוקד אפשר יהיה להיות יותר עינייני.

פורסם

אני עוקב אחרי הבאטלרים בעיקר 475 כבר תקופה, המחיר הוא מציאה עבור ה- 575, אפילו שהדיל הזה נשמע הזוי אולי בגלל שגם לא נמכר בתדירות כמו ה- 475, אפילו אם לא אשתמש בו אני אמכור או אתן לאח שלי . 1800 ש"ח לא ביג דיל עד עכשיו ועוד בכרטיס אשראי :-D

• תוכן חדש...