Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תנסה אתה לקרוא את התנך הזה עם דיסלקציה

אם הצלחת לבצע פעולות מורכבות כמו גלישה באינטרנט, כניסה לפורום וכתיבת הודעות מנוסחות כראוי, אני משוכנע שתצליח לפתוח את ספר הרכב, למצוא את העמוד שמדבר על תיבת ההילוכים ולקרוא על הכפתורים השונים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם הצלחת לבצע פעולות מורכבות כמו גלישה באינטרנט, כניסה לפורום וכתיבת הודעות מנוסחות כראוי, אני משוכנע שתצליח לפתוח את ספר הרכב, למצוא את העמוד שמדבר על תיבת ההילוכים ולקרוא על הכפתורים השונים.

אני עושה את זה בעזרת ידידה שלי אבל תודה על הערכת האמון

כל התרגילים הטפשיים האלה (כולל מערכת הStart&Stop המעצבנת שיש בג'ולייטה) תפקידם אחד, לקבל "ציון" ירוק טוב.

כל בר דעת פשוט ינתק אותם.

ניתקתי את המערכת

אני יבדוק יותר מאוחר את כפתור הECO אבל מה שמציק לי, הרי האור של הכפתור כבוי וזה מציין שהמערכת ECO עובדת? מוזר

אני יבדוק בכל מקרה אחרי העבודה. תודה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
שלא תחשוב שזה רק אצלך... גם אצלי בפאביה 1.6 עם גיר אוט' רגיל ב- 60 קמ"ש אני כבר על הילוך 6! עם הזמן התרגלתי, אבל סתם משעשע.

נכון, אבל אל תשווה את גיר ה DSG של פולקסוואגן, לגיר המטומטם של פיאט.

אם תלחץ קצת גז בפאביה, תראה בפלא פלאים, איך הוא מוריד להילוך 3 ומביא לך כמה כח שרק תרצה.

זה גיר חכם ומהיר!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

תודה לכולם הבעיה הסתדרה רק עכשיו יצאתי מהעבודה לצערי.

לחצתי על הECO וההתנהגות השתפרה

פורסם

הגיר של פיאט ממש לא מטומטם. אני לא יודע מה הניסיון שלך איתו, אבל הניסיון שלי הוא לאורך יותר מ-7,000 ק"מ.

למעט עניין הטלטולים (שגם הם מתרחשים רק בסיטואציות מאוד ספציפיות), מדובר בגיר מעולה שאישית אני מעדיף אותו על כל תיבה פלאנטרית.

למרות שיש לו תפעול ידני, אני כמעט ולא משתמש בפונקציה הזאת, ולו רק מפני שהגיר ממילא עושה בדיוק את מה שאני רוצה שהוא יעשה.

מה שכן - מצב E מיותר לחלוטין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בתור בעלים מאושר של הגרנדה 2007 רובוטית אני מאוד אוהב את הגיר!

ונכון- במצב ECO שרואים בלוח השעונים ליד מס' ההילוך הרכב מעלה את ההילוכים בסל"ד נמוך

מומלץ לבטל ואז ההילוכים מתנהגים מצויין.

ד'בר נוסף:

לגיר יש מצב ידני ומצב אוטומט - אבל שים לב שגם במצב אוטומט יש לך שליטה מלאה על ההילוכים ואתה יכול להוריד או לעלות הילוך כרצונך.

בנוסף במצב ידני אין צורך להוריד הילוך שמגיעים לרמזור כי בעצירה הוא בעצמו מוריד הילוכים עד לראשון.

עכשיו בנוגע ללחיצה על הגז:

שים לב שאם אתה לוחץ בצורה איטית את הדוושה עד הסוף אתה לא תקבל האצה מהירה או הורדת הילוך כי הגיר חושב שאתה לא ממש זקוק להאצה בדחיפות לכן הוא מיתנהג בעצלנות! אם רוצים האצה מהירה אתה עוזב את הגז ואז בבת אחת בועט אותו עד לריצפה ואתה תיראה איך הגיר יוריד ההילוכים והמנוע יבעט ויעלה לסלד מעל 5000 !

בנוסף המלצה לשימוש נכון בגיר:

במידה ואתה עומד לבצע עקיפה וזקוק לכוח במידי לא מספיק לתת קיקדאון כי עדיין מהירות התגובה תיהיה איטית ויקח זמן שהגיר יקלוט שאתה רוצה להוריד הילוך - לכן מומלץ שלפני שאתה נותן קיקדאון פשוט תוריד הילוך עם ידית הילוכים(גם במצב אוטומט יש לך שליטה מלאה ללא צורך לעבור לידני!) ואז תיתן קיק אגרסיבי ותיראה איך אתה מאיץ בצורה מצויינת!

ודבר נוסף:

במידה ואתה עומד ליפנות ואתה מעט לפני הפניה ואז נותן גז רוב הסיכויים שהרכב ימצא בסלד נמוך מ2000 (מיתחת לרצועת הכוח) הגיר עדיין יהיה מושלב בהילוך גבוהה (2~4) ושלוחצים על הדוושה בצורה רגילה הגיר לא מוריד הילוך והרכב בקושי מאיץ! לכן מומלץ לינהוג כמו ברכב ידני ולפני כל האטה אני בעצמי מוריד את ההילוך להילוך הרצוי כדי (1~2 תלוי במהירות היציאה) ואז מאיץ בלי בעיה.

בעיקרון צריך לילמוד לנצל את הגיר בצורה נכונה והוא ממש מהנה לנהיגה!

דבר חשוב נוסף- אני רואה שלא הייתה מודע לקיום כתפור הECO אז אני ממליץ לך לשים לב גם לכפתור הCITY שתפקידו להקל על סיבוב ההגה בישביל חניות ואז ההגה ממש קל וניתן לסיבוב ע"י הזרת- מצב מסוכן לנהיגה בינעירונית - ניתן לביטול בעזרת הכפור בצורת ההגה סמוך לכפתור פתיחת התא מיטען (בלוח השעונים שהוא דלוק מופיעה CITY!)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
הגיר של פיאט ממש לא מטומטם. אני לא יודע מה הניסיון שלך איתו, אבל הניסיון שלי הוא לאורך יותר מ-7,000 ק"מ.

למעט עניין הטלטולים (שגם הם מתרחשים רק בסיטואציות מאוד ספציפיות), מדובר בגיר מעולה שאישית אני מעדיף אותו על כל תיבה פלאנטרית.

למרות שיש לו תפעול ידני, אני כמעט ולא משתמש בפונקציה הזאת, ולו רק מפני שהגיר ממילא עושה בדיוק את מה שאני רוצה שהוא יעשה.

מה שכן - מצב E מיותר לחלוטין.

כל מילה בסלע. אני משתמש הרבה במצב E { בבראבו} ההבדל הגדול הוא שכאשר אני תקוע אחרי רכב איטי עדיף שזה יהיה בהילוך גבוהה יותר וטורים נמוכים מאשר בהילוך הכי מתאים לתאוצה אופטימלית - וכאן הגיר בוודאות חוסך בדלק , למנוע יש מומנט בשפע כבר ב1700 סל"ד כך שגם אם מחליטים לצאת לעקיפה ניתן לעשות זאת . אגב גם הגיר בפיאט יוריד 3 הילוכים במקרה שצריך . כך שאני מוצא את עצמי משתמש הרבה פעמים במצב המושמץ.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
כל מילה בסלע. אני משתמש הרבה במצב E { בבראבו} ההבדל הגדול הוא שכאשר אני תקוע אחרי רכב איטי עדיף שזה יהיה בהילוך גבוהה יותר וטורים נמוכים מאשר בהילוך הכי מתאים לתאוצה אופטימלית - וכאן הגיר בוודאות חוסך בדלק , למנוע יש מומנט בשפע כבר ב1700 סל"ד כך שגם אם מחליטים לצאת לעקיפה ניתן לעשות זאת . אגב גם הגיר בפיאט יוריד 3 הילוכים במקרה שצריך . כך שאני מוצא את עצמי משתמש הרבה פעמים במצב המושמץ.

אחרי נסיעה ארוכבה אתמול בלילה אני גם יכול לציין לטובה את הגיר הפיאט פונטו (במקרה הזה אבו) ההתנהגות שלו השתפרה פלאים!

• תוכן חדש...