Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזון גלגלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום רכשתי 4 צמיגים כולל ג'נטים (מגנזיום) חדשים,

השאלה האם אני צריך לעשות איזון גלגלים? היום נסעתי בכביש מהיר ונסיתי לבדוק האם יש סטיות ולפי מה שראיתי, האוטו סוטה טיפה ימינה (אולי זה רק אני? אולי אני שלילי מידי ואין צורך באיזון גלגלים לאחר החלפתם?)

נ.ב.

איך אני יכול לנקות את הפנסיים הקדמיים של הרכב? הם נהיו צהובים כבר, חייב לטפל בהם בדחיפות.

המליצו לי על ניר זכוכית 2000/2500, אבל אני לא מוצא בשום מקום נייר זכוכית במס' כזה גדול (הכי גדול שמצאתי זה 1200)

תודה רבה.

Peugeot 206XS

פורסם

בפנצ'ריה שמכרה לך את הג'אנטים והצמיגים עשו לך (בכל מראה היו אמורים לעשות, 99% שעשו) איזון גלגלים לפני הרכבה.

איזון גלגלים לא קשור לסטיית הגה, אלו שני דברים שונים.

אם אתה מרגיש שיש סטייה, לך לעשות כיוון פרונט.

פורסם

http://www.cartaract.com/

הערכה נוסתה על קרייזלר נאון של ההורים ופיאט דובלו שלי,התוצאות היו מאוד טובות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כששמים צמיגים חדשים צריך לעשות איזון(בפנצריה ממנה קנית)

אם אתה חושב שלא עשו גש לשם ותבקש שיעשו איזון.

אם האוטו סוטה לכיוון מסויים אז כיוון פרונט אמור לפתור את הבעיה.

לניקוי פנסים יש מספר שיטות-

אני השתמשתי בCARTARACT והיו לי תוצאות טובות מאוד, הערכה טובה למספר פנסים, לפי המוכר ל8 אבל כרגע אחרי 4 פנסים שעשיתי נשאר לי עוד חומר ליותר.

פורסם
http://www.cartaract.com/

הערכה נוסתה על קרייזלר נאון של ההורים ופיאט דובלו שלי,התוצאות היו מאוד טובות.

יש הבדל בין הערכה האישית והערכה לחברי הפורום? ניתן לרכוש זאת באחת מחנויות בחיפה או רק דרך ויזה?

Peugeot 206XS

פורסם

רציתי גם לברר איפה ניתן לעשות כיוון פרונט? עושים את זה בכל מוסך?

ואיזה מוסך ממתמחה בזה באיזור חיפה? (אולי מוסך רון? או שהכי טוב לפנות למוסך מורשה של טויוטה)

Peugeot 206XS

פורסם
יש הבדל בין הערכה האישית והערכה לחברי הפורום? ניתן לרכוש זאת באחת מחנויות בחיפה או רק דרך ויזה?

זאת אותה ערכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...