Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניית רכב ואני לא יודע מה עדיף. אחרי חפירות רבות באינטרנט הגעתי לשני הרכבים האלה.

יש לצין שאני חייל עם חסכונות שאיתם אני ממן את הרכב וגם העוזרים עוזרים לי הרבה בהוצאות של אחזקה, דלק תיקונים שוטפים ועוד.

אז אם תוכלו תנו את עצתכם לגבי הרכב.

התקציב שלי הוא עד 19000 לא יותר.

סוזוקי סופר בלנו 98-00 ,או פיאט פונטו ספייס ELX 2001 אוטומט.

תודה רבה לכולם.

פורסם

אם תמצא באלנו שמורה שנת 2000 ככה תלך על זה........תחפש רכב מטופל עם קבלות.

אני קניתי לא מזמן ואני ממש מרוצה מהרכב, יש לו כח, תאוצה, רכב מצויין, לא נסעתי על פונטו אבל לדעתי הבאלנו זה הרכב הכי משתלם בסכום הזה ואפילו בסכום של עד 24 הייתי לוקח באלנו 2002, זה פשוט סוס עבודה לא שיש לי כזה ידע במכוניותת

אבל לפני זה יצא לי להרגיש אלנטרה 2009 ושאני נוסע על הבאלנו אני לא מרגיש נחות מרכב 2009 מבחינת עוצמה וזריזות

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם
אם תמצא באלנו שמורה שנת 2000 ככה תלך על זה........תחפש רכב מטופל עם קבלות.

אני קניתי לא מזמן ואני ממש מרוצה מהרכב, יש לו כח, תאוצה, רכב מצויין, לא נסעתי על פונטו אבל לדעתי הבאלנו זה הרכב הכי משתלם בסכום הזה ואפילו בסכום של עד 24 הייתי לוקח באלנו 2002, זה פשוט סוס עבודה לא שיש לי כזה ידע במכוניותת

אבל לפני זה יצא לי להרגיש אלנטרה 2009 ושאני נוסע על הבאלנו אני לא מרגיש נחות מרכב 2009 מבחינת עוצמה וזריזות

אבל אתה מרגיש נחות מכל רכב אחר בכל יתר הפרמטרים.

אין ספק שתצטרך את העוצמה והזריזות כשאתה זוחל בפקק.

לעניינך - אין שום קשר בין הבאלנו לפונטו, לא יודע איך הגעת לרכבים האלה דווקא.

רכב קונים לפי צורך. אם יש לך צורך באוטו משפחתי, קנה באלנו. אם לא - אז קנה פונטו.

• תוכן חדש...