Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חשבתי לקנות אביזה 2001(רכב ראשון שלי)

16.ידני

רציתי לשאול מספר דברים

דבר ראשון האם הגירסה של ה75כוח טובה? כלומר סוחבת טוב?

ודבר שני צריכת דלק לגירסאת ה75

ולגירסאת ה100

אגב השימוש שלי יתבצע בתוך העיר חיפה

ויש עליות פה ושם..

פורסם

מתוך נסיון רב במשפחתנו בדגמים האלה (איביזה וקורדובה עם כל סוגי המנועים וכולן ידניות), אני ממליץ על מנוע 100 או 105 כ"ס (1400 או 1600 סמ"ק) ולא 75 כ"ס.

הרכב אמין, יש לו כמה מחלות שאני מניח שתוקנו (חלונות קדמיים שנפלו, זה תוקן בדרך כלל במסגרת האחריות וכבל מצמד שנשחק מהר יחסית). לכן כדאי לרכוש רכב שטופל במוסכים מורשים, בעל הסטוריה מתועדת וללא קיצורי דרך, ושבמיכל נוזל הקירור יש נוזל ייעודי של פולקסווגן בלבד.

אם הרכב טופל כמו שצריך, הוא אמין, נח ובטוח יחסית לרכבים מהתקופה.

ישנן שתי רמות גימור, סטלה הנמוכה וסיניו (או סיגנו) הגבוהה יותר. אני ממליץ על הסטלה דווקא. בסיניו יש מסך מעצבן ואם משהו מתקלקל אז צריך להחליף הכל ובעלות גבוהה. בסטלה המערכות פשוטות, קלות לתפעול, כולל המזגן המיכני.

רכב מומלץ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תודה רבה לך חבר יקר..

עזרת לי מאוד

אני הבנתי מימך

שכדאי לקנות סטלה עם 100 כוח סוס

לא משנה אם היא 1400 או 1600

תקן אותי אם אני טועה

יום טוב ותודה לכל מי שענה באשכול שלי :)

פורסם

אכן

סטלה 1600 עם 105 כ"ס או סטלה 1400 עם 100 כ"ס. איני יודע מה יובא ומתי אבל זה הכוון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני,

אם אני זןכר נכון האיביזות 1.6 הוציאו בשעתו 100 כ"ס.

לאחי היתה כזאת והכח בהחלט היה מספק, היה אחלה רכב.

צריכת דלק אם אני זוכר נכון, בסביבות 1:9 בעיר-היתה לו ידנית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

צריכה של 1-9 לא טוב לא בכלל בעיר אני מחפש 1-10

אני לא תחנת דלק

מה אתם אומרים?

איזה עוד רכב שנת 2000 + בתקציב של 16K ?

• תוכן חדש...