Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth 500 by Ezra Refael

Ezra Refael
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סחטיין על היכולות צילום כמו תמיד.

ה500 כזאת חמודה שהיא מנסה להראות קרבית, כזאת פוצ'י מוצ'י שבא לאכול אותה:lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא ראיתי לבנה עדיין, אבל גם אני ראיתי אדומה - מדהימה! בכל אופן, זה רק אני או שהחישוקים האלה ממש אבל ממש נראים זולים ולא מחמיאים לה? :|

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ואו! רק מילה אחת יכולה לתאר את התמונות האלה: מדהים! כל מגזין רכב או פרוספקט מכובד היה יכול להתגאות בתמונות האלה.

פשוט שליטה מלאה בתאורה, קומפוזיצייה וטעם מעולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש! ותהנה !

קינוח מצויין לארוחת השבת...

לדעתי הלבן מצויין והולם את האוטו. ואני מעריך את טוב הטעם. ממילא לא יהיה הרבה זמן למי שרוצה להסתכל על הרכב בנסיעה...

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...