Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צבע אדום נמאס ,צבע כתום זועק מדי , הצבע הלבן יפה ומשתלב עם הסאןרוף השחור אבל מזכיר לי מונית , נשאר רק השחור לדעתכם שחור יפה? ואני גם מתלבט מה יותר יפה 3 דלתות או 5 דלתות? סתם בא לי לשמוע דעות.

אני יכול לספר לך שבמקרה ראיתי היום בדרך עם אבא שלי חזרה מבית הכנסת 3 דלתות לבנה וסתם ככה זרקתי לו: "תראה איזה יפה אה?", אני לא נוטה לומר את זה על הרבה מכוניות... לדעתי הלבן ממש משתלב יפה עם הרכב ובכלל לא מזכיר מונית (איך הגעת למונית??? :lol:)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

בבניין של אחותי חונה לבנה 3 דלתות עם סאנרוף. יפייפיה.

הלבן יושב ממש יפה על הרכב הזה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
מישהו ליכלך על הבייבי הלבנה שלי??????????:evil:

הרגת אותי נירו, בייבי לבנה חחחחחח :lol:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

צודק צודק באמת בייבי... אחת המכוניות היותר יפות שראיתי ברחובותנו...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לפותח השירשור שלום!

המחיר שהציעו לך הוא מחיר טוב מכיוון שנגמר המבצע אך עדיין אם יש לך אפשרות להוסיף 2 כריות אויר ללא תשלום אז תוסיף ובדוק האם המחיר 100K הוא כולל אגרת רישוי וקודן, אם כן אז המחיר טוב.

באופן אישי אני הייתי מחכה מעט למנוע הTSI שצפוי להיכנס בקרוב לסיאט, הסבלנות משתלמת.

יום טוב ושבוע טוב:arrow:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
אני יכול לספר לך שבמקרה ראיתי היום בדרך עם אבא שלי חזרה מבית הכנסת 3 דלתות לבנה וסתם ככה זרקתי לו: "תראה איזה יפה אה?", אני לא נוטה לומר את זה על הרבה מכוניות... לדעתי הלבן ממש משתלב יפה עם הרכב ובכלל לא מזכיר מונית (איך הגעת למונית??? :lol:)

איך השחורה שווה משהו או נעלמת בכביש בין המכוניות ?

בא לי את השחורה ואני יודע שהלבנה יפה אבל אני רוצה את השחורה . לא יודע מה לעשות.

לא הייתה לי מכונית שחורה אף פעם

• תוכן חדש...