Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איביזה ספורט אס סי ידנית 1.6 ליטר 4 כריות אויר סאן רוף וכל מה שיש בחבילת ספורט בלי חיישני רוורס ובלי מערכת מולטימדיה ב 100 אלף . רק תגידו לי אם מישהו הוציא את האיביזה הזאת בפחות כסף אני מזכיר לכם שהיא ידנית! תענו לי בבקשה כל שקל חשוב לי תודה רבה.

פורסם

100 אלף זה מחיר על הכביש? כולל אגרת רישוי? כולל צבע (אם הוספת)?

בכל מקרה היה מבצע שהתחיל לפני איזה חודשיים וחצי (נראה לי נגמר לפני חודש אולי פחות) של הדגם שאתה מדבר עליו ב 94,800 ש"ח וזה כלל אפילו שדרוג של מערכת המולטימדיה ככה שנראה לי אפשר להוציא מחיר יותר טוב, כמובן שזאת דעתי האישית כי לפי דעתי נשאר במלאי הרבה מכוניות ומה שלא ימכר בטח יעבור לאוטו דיל וגם עוד מעט נכנס דגם חדש אז הם בטוח רוצים להעיף את הדגמם היוצא אבל מצד שני יש מצב שנשאר ממש קצת רכבים (בגלל המבצע שהיה) ככה שאין להם בשביל מה להוריד עוד במחיר זה משהו שאתה צריך לבדוק, לנסות להוציא מחיר יותר טוב תמיד טוב לנסות.

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

התשובה לכל שאלה מהסוג "האם מישהו קנה מוצר X בפחות כסף" תהיה כן. מי ששואל שאלות כאלה לא מספיק מקושר לספקי המוצר X כדי לקבל את המחיר שקיבלו מי שכן מקושרים. אז בהגדרה: כן, אתה פראייר, מישהו קנה בפחות ממך, אולי הבן של מנהל האולם, אולי אחיין של בעלי חברת הליסינג שקונה 1000 מכוניות בשנה, אולי הנכד של מר פרדיננד פייך שעלה ארצה למטרת שרות לאומי.

עכשיו, מה הקשר בין מה ששילם מישהו אחר למה שאתה משלם? ההנחה שתוכל להוציא תלויה בכוח הקניה שלך, לא בזה של מישהו אחר. תנסה להוציא הנחה, ותראה אם שווה לך לקנות או לא. מה ששילם מישהו אחר - עניינו הפרטי בלבד.

בהצלחה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא תוקף. מנסה רק להכניס אותך לפרופורציה. המחיר נשמע סביר ביחס למתחרות, אבל אולי אפשר להשיג עוד הטבות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
התשובה לכל שאלה מהסוג "האם מישהו קנה מוצר X בפחות כסף" תהיה כן. מי ששואל שאלות כאלה לא מספיק מקושר לספקי המוצר X כדי לקבל את המחיר שקיבלו מי שכן מקושרים. אז בהגדרה: כן, אתה פראייר, מישהו קנה בפחות ממך, אולי הבן של מנהל האולם, אולי אחיין של בעלי חברת הליסינג שקונה 1000 מכוניות בשנה, אולי הנכד של מר פרדיננד פייך שעלה ארצה למטרת שרות לאומי.

עכשיו, מה הקשר בין מה ששילם מישהו אחר למה שאתה משלם? ההנחה שתוכל להוציא תלויה בכוח הקניה שלך, לא בזה של מישהו אחר. תנסה להוציא הנחה, ותראה אם שווה לך לקנות או לא. מה ששילם מישהו אחר - עניינו הפרטי בלבד.

בהצלחה.

אני מדבר עליו

פורסם

צבע אדום נמאס ,צבע כתום זועק מדי , הצבע הלבן יפה ומשתלב עם הסאןרוף השחור אבל מזכיר לי מונית , נשאר רק השחור לדעתכם שחור יפה? ואני גם מתלבט מה יותר יפה 3 דלתות או 5 דלתות? סתם בא לי לשמוע דעות.

פורסם

גם אני לא תוקף, רק מסביר, אני מדבר על העקרון. בהנחה שאתה באמת רוצה לחסוך, וכל שקל חשוב לך, אז תרכז את האנרגיות שלך בעיקר (מה שאתה משלם) ולא בטפל (מה ששילם, אולי, מישהו אחר). חוץ מזה מקושרים זה יחסי, אחד מאוד מקושר ויוריד 10,000, אחר קצת מקושר ויוריד 1,000. כולם עם ישראל, כולם "מתחרים שלך", אבל בסופו של דבר אתה משלם את מה שאתה משלם.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
צבע אדום נמאס ,צבע כתום זועק מדי , הצבע הלבן יפה ומשתלב עם הסאןרוף השחור אבל מזכיר לי מונית , נשאר רק השחור לדעתכם שחור יפה? ואני גם מתלבט מה יותר יפה 3 דלתות או 5 דלתות? סתם בא לי לשמוע דעות.

לטעמי לבן - לא סובל מדהייה כמו אדומים, ולכלוך (אבק) לא בולט כמו על שחור. הלבן כנראה עדיף גם מבחינת נראות על הכביש (בטיחות!) ואולי גם מבחינת התחממות בשמש.

3 או 5 דלתות - תלוי בצרכים שלך. אם אתה רווק הנוסע לבד או לכל היותר עם בת זוג ולא מתכוון לשנות את מצבך בשנים הקרובות - 3 דלתות יספיקו. אם אתה מתכוון לנסוע לעתים קרובות אם יותר מהג ונוסע אחד - אל תתלבט - קנה 5 דלתות (ואני מדבר כמי שבתור ילד נסע הרבה שנים בספסל האחורי של מכוניות 2 דלתות).

לגבי מחיר - נסה עוד סוכנות. אנירכשתילפנימ ספר שבועות רכב חדש - בסוכנות אחת בקושי הציעו לי קודנית, באחרת קיבלתי גם הנחה של 3K וגם קודנית וחיישני רברס. כל ההבדל - 10 דקות נסיעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חמי קנה לפני כחודשים בערך סיאט איביזה1600 -צבע אפור עכבר- כולל מערכת מולטימדיה,אוטמטית ב 103K.

פורסם
חמי קנה לפני כחודשים בערך סיאט איביזה1600 -צבע אפור עכבר- כולל מערכת מולטימדיה,אוטמטית ב 103K.

לפי מה שאתה אומר שחורה ידנית אמורה לעלות בערך 7000 ש"ח פחות לא ?

פורסם
לפי מה שאתה אומר שחורה ידנית אמורה לעלות בערך 7000 ש"ח פחות לא ?

לא בהכרח(אולי אפילו 15K פחות).

חמי קנה סיאט איביזה הדגם המפואר(לא ספורט),ללא חלון גג,כולל קודנית+כולל מערכת המולטימדיה(גי פי אס,חיישני רוורס+מצלמה ומערכת שמע) שהיא לבד שווה כ9000 ש"ח אז תעשה את החישוב לבד(ואין לו שום קשרים לבן דודה של היבואן או הנחת סלב:wink:).

אני כבר הייתי קונה את הדגם הזה ולא את הספורט.

פורסם
לא בהכרח(אולי אפילו 15K פחות).

חמי קנה סיאט איביזה הדגם המפואר(לא ספורט),ללא חלון גג,כולל קודנית+כולל מערכת המולטימדיה(גי פי אס,חיישני רוורס+מצלמה ומערכת שמע) שהיא לבד שווה כ9000 ש"ח אז תעשה את החישוב לבד(ואין לו שום קשרים לבן דודה של היבואן או הנחת סלב:wink:).

אני כבר הייתי קונה את הדגם הזה ולא את הספורט.

מה זאת אומרת ? הספורט הכי מאובזר.

אני אנסה להוציא את החיישני רוורס ואת המערכת מולטימדיה

• תוכן חדש...