Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 195/55/15 טובים במחיר סביר? goodride?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קרוב זמנם של זוג צמיגים קדמיים בקסארה.

כיום מורכבים SONAR והוצעו לי -GOODRIDE שאיני מכיר במחיר אטרקטיבי.

יש למישהו נסיון טוב/רע אתם?

(הציפיה - צמיגים אמינים ועמידים לנסיעה רגועה ונינוחה בכביש לטווחים קצרים)

תודה

פורסם
שלום,

קרוב זמנם של זוג צמיגים קדמיים בקסארה.

כיום מורכבים זבל סיני באיכות ירודה והוצעו לי -זבל סיני באיכות ירודה אבל עם שם אחר שאיני מכיר במחיר אטרקטיבי.

יש למישהו נסיון טוב/רע אתם?

(הציפיה - צמיגים אמינים ועמידים לנסיעה רגועה ונינוחה בכביש לטווחים קצרים)

תודה

זה עונה לך על השאלה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

סליחה, אך איני מתרשם מתגובות מתלהמות שאינן מבוססות על עובדות ,נסיון אישי או נתונים אלא על דימוי כזה או אחר של תוצרת סינית.

פורסם

סלחתי, התגובה המלהמת שלי כן מתבססת על נסיון משנתיים שזוג של גוד(ת'כלס לא כלכך)רייד היה מורכב על הקסארה של ההורים שלי (שעלייה נהגתי בקביעות).

קשה, מרעיש, ולא אוחז בשקל

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ביקשת דעה לגבי הצמיגים קיבלת! אני מאוד מקווה שאף אחד כאן לא יענה לך מניסיון על צמיגי הליסינג הזולים והגרועים האלו.

לא סתם המחיר שלהם כזה נמוך. צמיג איכותי במידה שלך צריך לעלות לפחות מ400 ש''ח לצמיג. אם אתה מחפש לחסוך בבטיחות הרכב אז לך בלב שלם וחסכן על הגודרייד

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הוא כנראה התכוון למגיב מעליך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...