Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אשמח לעזרה!

 

האוטו, רנו קליאו 94 ידנית עם 150 אלף ק"מ מטופלת ושמורה בפדנטיות.

אתמול ביצעתי נסיעה לראשון מרחובות ואז חזרה למזכרת בתיה. כשהגעתי, בעמידה בסרק, נשמע רעש חזק מאד של תקתוקים ורעשים מוזרים של משהו שנשמע כמו ברזל רופף. הרעש הגיע מכיוון בית פילטר האוויר. פתחתי את הפילטר אך לא מצאתי שם שום דבר מיוחד. היום בבוקר הנעתי את האוטו כדי ליסוע למוסך. מיד עם ההנעה כבר היה אפשר לשמוע את הרעש. הגעתי למוסך וכמובן, הכל הסתדר כאילו לא היה. שום רעש.

הרעש נשמע רק בעמידה בסרק. עליה בסל"ד אינה משפיעה עליו. הרעש מגיע מכיוון בית פילטר האוויר ונשמע כמו תקתוקים לא סדירים ומהירים. כשהגעתי למוסך נפסק הרעש וכל התקתוקים מבית הפילטר הפסיקו אך שמתי לב למשהו אחר, עם כניסתו של המאורר הטורים נופלים יותר מידי. כיביתי והנעתי את האוטו ומיד עם ההנעה הטורים הגיעו אך ורק ל500 סל"ד ולאחר כמה שניות קפצו ל900 והתייצבו שם מה שמעולם לא קרה. עם הפעלת המזגן הטורים יורדים ל800 סל"ד. בחיים הטורים לא ירדו אצלי מתחת ל850 שזה הנורה לפי אוטודטה.

 

האם זה איכשהו קשור למנוע הצעדים? ניחושים אחרים?

 

תודה לעוזרים

Renault clio RT 1994

פורסם

כמו כן הרעש לא תמיד קיים. גם היום בבוקר הדלקתי, היה את הרעש. כשהגעתי למוסך כבר לא היה לו זכר. נסיעה של שעה והרעש חזר ונעלם שוב. שמתי לב שאם מעלים את הטורים גבוה לאזור ה4-5 הרעש נעלם.

Renault clio RT 1994

×
×
  • תוכן חדש...