Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי רוצה לקנות רכב חדש .

חסכוני בדלק ובטיפולים ,נוח בולמים רכים ,ואמין ושינסע טוב שלא היה חלש מידי אבל חסכוני בדלק

חשבנו על אוקטביה החדשה ,עם המנוע החדש 1200 טורבו .

הרכב מרשים מאוד, אבל מפחיד מאוד המנוע שהוא היה לא אמין :\

פורסם

לגבי האמינות, הימים יגידו. אנחנו לא נביאים. באירופה הוא נמכר כשנתיים ולא ראיתי תקלות או בעיות שהבריטים או הגרמנים מדווחים עליהם.

בכל מקרה - תעשה נסיעת מבחן.

האוקטביה מעט נוקשה, לא כולם אוהבים זאת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לי זה בטוח לא יפריעה אבל אולי לאמא כן

איך מרגיש האוטביה עם המנוע הזה לא עצלן מידי ?

מה לדעתכם היה האמינות של מנוע זה

פורסם

עצלנית היא ממש לא. ה-DSG יכול להציק מעט בעיר, עם השהייה מורגשת בזינוק מהמקום.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נסיעת מבחן תתן לך את כל התשובות בנוגע לתוגבת המנוע, נוחות הנסיעה ותיבת ההילוכים.

גש והזמן,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תמו ימי ה"ביטוח השוחט" - אפשרי לבטח במחירים סבירים לכל הדעות, בעיקר דרך היבואן.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לאחי יש אחת כזו שחורה ומסיבוב ארוך עליה אני יכול להעיד שנותרתי פעור פה! המנוע 1.2 ליטר ההרגשה 1.8 ליטר!

הרכב שקט, מאיץ מעולה, יציב ומרגיש נהדר.

דבר נוסף זה שאחי מעיד שהיא בעלת צרכית דלק טובה.

מומלצת.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אז עשיתי נסיעה על האוטביה 1.4TSI והרכב מרגיש חזק !!

אבל באמת קצת קשה על הכביש וזה קצת מציק להורים אתם חושבים שגטה יותר רכה על הכביש ?

פורסם
עצלנית היא ממש לא. ה-DSG יכול להציק מעט בעיר, עם השהייה מורגשת בזינוק מהמקום.

1) אחרי בילוי עם האוטו יומיים! שלמים, שמתוכם 3 שעות בפקקים מטורפים בכביש גהה(4), אני יכול להגיד לך שב DSG יש השהייה של שנייה שתיים עד שהאוטו מגיב ללחיצה על הגז. אני ממליץ לא ללחוץ על הגז כי פשוט אחרי ההשהיה הקטנה הזאת האוטו יקפוץ קדימה, עדיף לחכות שהאוטו יתחיל לנסוע קדימה לבד ואז לשלב את הגז. הדבר לא מציק אבל דורש הרגל.

2) עוד משהו בעליות שאתה מוריד את הרגל מהגז יש לך 3 שניות שהאוטו לא מדרדר ואם אתה רוצה עוד 3 שניות אתה פשוט לוחץ שוב ברקס ועוזב פה דווקא זה יתרון. (אני לא יודע עם הסעיף הזה קשור לגיר)

• תוכן חדש...