Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו קליאו בי 2000 ידני

באמצע הנסיעה לפתע נדלקה נורת המצבר ונורת ה stop ולאחר זמן קצר ההגה נעשה קשה לסיבוב בזמן נסיעה וקשה מאוד בזמן עמידה במקום .

בנוגע לנסיעה עצמה אני חושב שהיא נשארה כרגיל .

יש לציין שהרמקולים האורות והסטרטר פועלים.

יש כיוון ברור למה שקרה לרכב ?

תודה.

פורסם

תפתח את המכסה מנוע, אתה תראה הרבה גלגלים כאלו, כל הגלגלים האלו אמורים להיות מחוברים בעזרת רצועה ביחד.

משהו בסגנון הזה:

TimingBeltAPPsm.jpg

בתמונה מדובר בטיימינג, אבל זה לא רלוונטי, קשה לפספס את זה.

פורסם

אוקיי

לא זכור לי שיש לי גלגלים עם רצועה איפשהו אבל אני אבדוק זאת.

מותר לנסוע ברכב במצב כזה או שזה יכול להרוס כל מיני דברים ?

פורסם

אם זה מה שאני חושב, והרצועה נקרעה\החליקה ממקומה, זה אומר שהגלגלים (שדיברתי עליהם בהודעה למעלה) לא מסתובבים, מה שאומר שכרגע האלטרנטור (החלק שאחראי להטעין את המצבר ולספק חשמל למערכות הרכב בזמן שהוא מונע) לא מסתובב (כנראה בגלל זה נדלקה לך מנורה של מצבר), שזה אומר שאם תיסע ככה, אתה תיסע על החשמל שיש במצבר בלבד, מה שיקרה שתוך כמה שעות נסיעה הוא יגמר לחלוטין ואתה תיתקע באמצע נסיעה ללא אפשרות להניע את הרכב שוב, עד שתסדר את הרצועה או תשים מצבר אחר.

לסיכום, תגיע למוסך.

פורסם

סיפטום נוסף של רצועה קרועה מתבטא בהפסקת הפעולה של הגה הכח, שזה מה שהרגשת בהגה.

נדלקו לך נורות אזהרה, אתה מרגיש התנהגות מוזרה ברכב, ואין לך מושג מה קורה שם ? גש מייד למוסך, אין פה שאלה בכלל ...

• תוכן חדש...