Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שאלה לי אליכם: נגיד ויש לי HU בעל 2 יציאות למגברים. השתמשתי בשתי היציאות (זוג קומפוננט קדמי + זוג רמקולים אחורי).

מה קורה אם אני מחבר זוג רמקולים נוסף לחוטים המתאימים ברדיו עצמו ללא שימוש במגבר? האם המכשיר יתבלבל מריבוי המרקולים או שניתן יהיה לשמוע מהם כרגיל רק ללא הגברה?

תודה.

פורסם

בגדול כן, תוכל לחבר עוד 2 זוגות להגברה הפנימית של הHU.

אין עם זה שום בעיה, והרבה עושים את זה כשיש להם 2 זוגות רמקולים וסאב,

הם מגבירים מהמגבר זוג רמקולים קדמי+ סאב, ומחברים רמקולים אחוריים אל הHU.

רותם.

פורסם
יאפ, השאלה הנשאלת .. למה אתה צריך את זה ?!

התקנתי את המערכת באוטו וכרגע יש לי בעיה לחבר את הטוויטרים מקדימה (קומפוננט מורל פולס) מאחר והם גדולים מדי בכדי להכנס בתושבת המקורית של הרכב (VW בורה שנת 00).

בשלב ראשון, אני אחבר סתם טוויטרים כדי שאפשר יהיה בכלל לשמוע משהו.

אם כבר אז כבר - יש למישהו רעיונות? אולי להחליף לטוויטרים של חברה אחרת שכן נכנסים בגודל (יש המלצות)?

אני לא מעוניין בבניה או משהו כזה.

תודה.

פורסם

אני לא רואה פה שום בעיה לחבר טוויטרים תעשה חיפוש ותראה שיש הרבה אופציות איך ואיפה להתקין אותם.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אתה רציני?! :shock: זה מכוער בטירוף!

יש תושבת כל-כך יפה במקור אז למה לא להשתמש בה? גם ממוקמת במקום מצוין, גם לא רואים שיש מערכת ברכב וגם נראה יפה מאוד.

פורסם

יש עוד אלף מקומות אבל העם אתה סגור על טויטרים חדשים אז תקנה.

דרך אגב מה תקציב לטויטרים?

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אני לא סגור על כלום. בעיקרון, אני מעדיף לא להוציא שקל שכן אני מבסוט מהפולס.

אבל בתושבת המקורית אני כבר לא אוכל להתקין אותם וחבל לי למקם אותם איפשהו בצורה כזו שהם בולטים...

בגלל זה אני בדילמה ומחפש עצות.

פורסם

להתקין אותם במקום אחר.

אפשר עם דבק דו"צ ועם התושבת המקורית שלהם. במקום שלא יפריע לאף אחד.

אם לא נוח לך, ואתה לא רוצה לבזבז עוד כסף, אז תוותר וזהו.

רותם.

• תוכן חדש...