Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי מכרה לפני שבוע את ה גי'פ טויוטה רב 4 שהיה לה, דרך יד 2. האתר הציע לה ללא תשלום, לדאוג לכך שהשיחות הטלפוניות יעברו דרך האתר, כך שיש שיחה של קונה היא מקבלת פתיח שאומר לה שזאת שיחה מיד 2. זה איפשר לה לא לענות כשהתקשרו בשעות מטורפות. בנוסף, אני משערת שזה הגן עליה ממטרידים. זאת, שכן משהו בכל זאת השיג את הטלפון האישי שלה, אני לא יודעת איך, ומזה שלושה שבועות הוא מתקשר אליה ומציע לה לטוס איתו לחו"ל, לעשות איתו עסקים, "לטפל בה" וכו (יש לזה ריח של שוגר דדי או משהו כזה)

לבסוף, אני מטפלת במקצועי ולא מעוניינת שהטלפון שלי יפורסם ברבים, מאחר ולפונים רבים שלי אין את הנייד או טלפון אחר. אילו היה להם, הייתי נאלצת לעבוד הרבה מעבר לשעות השהייה בעבודה. מכאן, ההצעה של יד 2 של טלפון חלופי היא מצויינת בעיניי.

מאידך גיסא, כשחיפשתי אוטו, ענה לי איש דרך השירות הזה, שהתברר בדיעבאד כסוחר.

ככה שאם נסכם, אין חוקים. יתכן וזה סוחר, יתכן שזאת מטפלת או אנשים ששומרים על פרטיותם מסיבותיהם הם. מכאן, כדאי לחכות שהשיחה תעבור למוכר, לדבר בטלפון, לבוא לראות את האוטו וכו.

לבסוף, אני חושבת שאתה יכול לשאול את המוכר אם הוא איש פרטי או סוחר, והוא אמור להגיד שהוא סוחר, אחרת זאת עבירה.

שיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...