Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום,

ברצוני לקנות רכב עם תקציב מקסימלי של 45 אלף שקל, ברור שעדיף שיהיה פחות לא צריך להשתמש בכל התקציב.

ממש קשה לי להתביית על סוג רכב מסויים, והייתי רוצה לשתף אותכם בשיקולים שלי ולשמוע לעצתכם,

אז אני מחפש רכב שיתאים לי ל 4 שנים מהקנייה.

רכב חסכוני.

מעט קילומטרז'' אך שעדיין יהיה בתקציב.

אני מחפש רכב שיוכל לעלות את העליות של ירושלים 4 פעמיים בשבוע, ופעם בחודש לאילת ממודיעין.

רכב אמין.

אני אשמח מאוד לקבל עצות,

תודה מראש

דין

פורסם

אני מקווה שברור לך שעם נסועה כזאת שום דבר שתקנה לא יהיה ממש אמין. צפה להוצאות אחזקה לאורך השנים והכן לכך כסף.

אני במקומך הייתי מנסה להתמקד ברכבי סופר-מיני עם מנוע קצת יותר חזק מהסטנדרט - קליאו 1.6, פיג'ו 206 1.6, איביזה 1.6 וכו'. יהיה להם מספיק אוויר כדי לטפס בכיף את הקסטל ואת סדום אבל גם צריכת הדלק תישאר פחות או יותר סבירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...