Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי מספר שינויים שערכתי נשאר בין הדברים האחרונים שזה החלקת הסמל הקידמי שמסגיר את העניין שמדובר ב"פיאט" (בעע).

בגדול הסמל שקוע בתוך המכסה והפחח אמור לבצע מילוי של האיזור שיוף וצביעה, ראיתי מישהו שצבע רק חלק מהמכסה מנוע ולא את כולו לאחר החלקה והצבע לא יצא תואם לכן אני מעוניין לבצע צביעה של כל המכסה.

בגדול מדובר בצבע לבן (פנינה.. למרות שזה מה שרשום ברישיון אני לא בטוח בכך),

כמה עלולה להגיע העלות של דבר כזה?

ולכמה ימים בדרך כלל צריך להיפרד מהרכב בשביל ביצוע כזאת צביעה?

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

צביעה איכותית תעלה לך בסביבות 600 700 ש''ח , יכול להיות שגם פחות מזה.

אין לך לבן פנינה , יש לך סתם לבן8)

החלקת סמל תעלה בסביבות 200 ש''ח ולא צריך בשביל זה לצבוע את כל המכסה מנוע ובטח שלא להשאיר את הרכב לכמה ימים

והנה בשבילך, שלא תגיד שלא עושים הכל כדי שתהיה מרוצה:-D

בלי צביעה של כל המכסה מנוע ואין שום הבדלי צבע

05082010005.jpg

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור תודה רבה על המידע, אני מכיר את הרכב שלך הוא היה של בן לפני כן וראיתי גם את ההחלקה אצלו רק שראיתי הבדלים קטנים בשמש.

אני דיי פרפקציוניסט בקטעים האלה ומעדיף ללכת על איכות אבל אם אתה אומר שאין הבדל כנראה שאני ישקול צביעה חלקית כמו שאצלך יש, מישהו יכול לאמת את עניין ההבדלים?

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

גם צביעה של כל מכסה המנוע יכולה להראות הבדלים בין המכסה מנוע לכנפיים של הרכב.

העצה שלי אל תצבע את כל המכסה או אל תתעסק אם זה בכלל זה סתם מיותר.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...