Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש סיפור לא כל כך נחמד.

שהייתי ילד קטן אני ואחותי נסענו עם אמא שלי בראשון והיא עצרה במעבר חצייה כחוק כדי לתת לאיש לעבור את מעבר החצייה .

לאחר שהיא עצרה וביינתיים האיש חוצה את הכביש התקדם אלינו רכב טויוטה לנדקורזר במהירות של 100 קמ"ש בתוך העיר !!!

וכנראה שלא ראה את הסובארו לגאסי סטיישן שהייתה לנו באותה תקופה , והוא אפילו לא האט והוא נכנס בנו בכול המהירות עפנו עם הסובארו איזה ימש מאות מטר קדימה ונעצרנו בתוך עץ באורך נס אני ואחותי ניצלנו .

בסוף התברר שהנהג בדיוק חזר מאירוע והיה שיכור .

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

ברוסיה לא נהוג לעצור להולכי רגל. על הולכי הרגל לדאוג שאין רכבים בסביבה ואז לחצות. כך שמי שיבקר שם - קחו זאת בחשבון: ישנם המקרים לא מעטים של פגיעות, במיוחד לתיירים ממערב.

זכור לי שכאשר נפשנו בליטה בתחילת שנות ה-80 ועמדנו על שפת המדרכה בהמתנה להזדמנות לחצות - הרכבים עצרו ולא הבנו מה הם רוצים מאיתנו.

לאומת זאת בקנדה מספיק להולך הרגל רק לעיף במט על על הכביש - וכולם כבר עוצרים. לפעמים קרה לי שנעלצתי ללכת קטעים מסויימים על הכבישים במפני שהמדכות הייו בתיקונים ובכך בעצם חסמתי נתיב (כמובן שניסיתי לעשות זאת בריצה, למרות שהקנדים הולכים להם בסבבה). אז איש לא צופר ולא מנסה להידחף בהיסטריה לנתיב אחר. אבל אם כבר ינסה - יתנו לו ללא שום בעייה (כנראה הוא מאוד ממהר). דברים כו קטנים אך הבדל באיכות חיים כו גדול.

• תוכן חדש...