Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הסיפור, יש לי ברכב מגבר 400w של יילו פוינט שיוצא לקומפוננט של JBL מקדימה ולרמקולים קנווד רגילים מאחורה

את ההתקנה עשיתי בחנות מסודרת, ועד עכשיו הכל טוב.

קניתי מגבר נוסף של 300 וואט עם 4 יציאות של 75 וואט לרמקולים, וסאב של פיוניר 400RMS מה השינויים שאני צריך לעשות בחיבורים (לא בידיוק הבנתי מה זה גשר וכו'), והכי חשוב, איך אני מוציא מקסימום מתח{לא כל כך חזק כי בסוף אני נוסע על פיגו שתתפרק לי באמצע:} לסאבוופר הקיים מהמגבר של ה300 וואט בלי שוב להריץ חוטים בכל הרכב, אפשרי?

תודה איציק.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אתה צריך לבדוק אם קיימת האופציה במגבר שלך לעשות גישור שזה להפוך שתי ערוצים לאחד וככה לקבל הספק יותר גבוה.

אבל לפי מה שיש לך זה לא מומלץ יש לך מגבר של 4 ערוצים זה אומר שאתה תנצל רק חצי ממנו אלה אם כן יש לך עוד זוג רמקולים לחבר לו ולפי דעתי אם הסאב באמת 400 אני בספק אם המגבר הזה בגישור יחזיק כמו שצריך את הסאב.

פורסם

יש אפשרות בשני המגברים לעשות גשר, כבר רשום על שניהם Bridge

הסאב הוא של פיוניר 1400 וואט 400 וואט rms ... פה נגמר לי התקציב, אני לא מתכוון

לקנות עוד מגבר או משהו נוסף כל הכוונה שלי הייתה לקחת את הבאסים מהרמקולים ולהעביר לסאבוופר.

בכללי אני מאוד מרוצה מהסאונד רק רציתי עוד קצת באסים וכדי לא להעמיס על הרמקולים שייהרסו קניתי סאב ומגבר שיחזיק אותו.\

מה אתה ממליץ לעשות ..?

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

תחזור למקום בו התקינו לך את המערכת המקורית, ותבקש שיוסיפו את המגבר החדש.

כמובן שתדרש לשלם על כך, אבל המחיר כנראה יהיה נמוך ממחיר התקנה מלאה וזה עדיף מלנסות לחבר בעצמך ולגרום נזק מחוסר ידע.

מתחדשת*

• תוכן חדש...