Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה-פנסי ערפל citroen xsara 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש ברשותי citroen xsara גיר ידני , דיזל , 1.9 שנת 2003

בחזית הרכב מותקנות 2 עדשות (פרוג'קטורים) , שבותכן יושבות נורות סוג H3 שמשמשות כפנסי ערפל.

הבעיה היא שכאשר אני מנסה להפעיל את פנסי הערפל ע"י חצי סיבוב ממתג הפיקוד (בידית האיתות) , אור הערפל לא נדלק.כמו כן- אני לא רואה בלוח שעונים את האייקון של אור הערפל.

אציין מספר דברים:

1)אור הערפל האחורי כן עובד.

2)אופציית פיוז אור ערפל קדמי שרוף-נשללה.

3 )העדשות (פרוג'קטורים) מקוריות מהחברה.

אשמח אם אלו מבינכים שמבינים , יגיבו.

תודה רבה!

פורסם

תודה על המענה.

צודק , לא בדקתי זרם בבית מנורה. אבל לדעתי לא יהיה זרם כי בכלל אין חיווי בלוח שעונים על האורות ערפל

אתה יכול לתת לי אופציות , במידה ויש זרם מה הלאה , ובמידה ואין זרם , מה הבעיה עלולה להיות?

הנורות לא שרופות , הרכב חדש אצלי והנורות ערפל לא עבדו כנראה אצל הבעלים הקודמים.

פורסם

לפי דעתי יש מערכות שאם יש בהן נתק כלשהו אז החיווי אינו עובד .

משמע יש לך נתק במערכת , בדיקת בית המנורה הוא הכי קל ומשם לעלות במעלה המעגל , מנורה , צומת , בית פיוזים וכן הלאה ..

נ.ב-

במידה ויש זרם בבית מנורה אזי המנורה אינה תקינה ..

פורסם

יכול להיות שיש ממסר שאחראי על האורות ערפל. צריך שרטוטי חשמל כדי לדעת בוודאות או שמישהו מבעלי המקצוע שמכירים את הרכב ידעו לומר.

• תוכן חדש...