Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Forge Blow Off לאיביזה FR 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כמה ימים נוכחתי לדעת על דבר שנקרא ספייסר לפורק שיושב עליו או באנגלית spacer blow off והוא מתאים למנועי TSI.

ממה שהבנתי הוא מקנה לרכב רעש פריקה כמו של פורק לחץ רגיל ע"י כך שבמקום שהרעשים יישתחררו לפילטר,הספייסר משחרר אותם החוצה ונשמע כמו פורק,לפי פיסטופ הבנתי שזו התקנה פשוטה של כ5-10 דקות,אגב בpitstop הוא עולה כ800 ש"ח כולל התקנה.

כאן מתחילות השאלות שלי אליכם בנוגע לספייסר ורכישתו מebay.

*הרכב בו מדובר הוא Seat ibiza FR 2010.

1.מה זה הספייסר הזה?

2.האם הוא יכול לגרום לנזקים במנוע?לנפילת גדישה?

3.בebay המחיר שלו הרבה יותר זול מבארץ כאשר פה הוא עולה 800 ש"ח ומאיביי אפשר להזמין אותו ב320 ש"ח.

*האם זה משתלם להזמין אותו דרך ebay,כמה זמן בערך לוקח למשלוח להגיע לארץ,והכי חשוב מה התשלומים שיכולים להתווסף לי כתוצאה מההזמנה ולכמה כסף זה יכול להגיע מכיוון שהבנתי שבארץ עוד לוקחים על זה מע"מ וכו'...

להלן קישור:FORGE 1.4 TSi BLOW OFF VALVE ADAPTER

http://cgi.ebay.com/FORGE-SCIROCCO-1-4-TSi-BLOW-OFF-VALVE-ADAPTER-Whoosh-/360297912652?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53e36dd94c#ht_3209wt_994

אשמח לעזרה בדחיפות...8)

פורסם

כאשתה שולח לארץ תבקש מהמוכר לרשום שזהו מתאם לצינור השקיה וזהו.

לא תשלם מכס ולא שום דבר נלווה.- יגיע עד הבית.

לגבי זמן הגעה- תלוי בהרבה משתנים, לרוב תוך שבועיים. (קח בחשבון שישנם חגים בארץ).

מה שנשאר לך זוהי התקנה...- בהצלחה שיהיה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אין שום בעיה להזמין מאיביי,הסוגיה הפשוטה היא מה יירשם על החבילה ברר עם המוכר לפני.

אם יירשם שמה שזה חלק לרכב או ייפול למכס וייבדק תשלם עוד 16% מע''מ ועל הסכום הכללי עוד 50% מכס.

דבר דיקרב אותך לאיזור ה-600 ש''ח,שכבר לא יהיה משתלם.

פורסם

תודה רבה על העזרה חברים,

אם תוכלו לכוון אותי יותר בנוגע להזמנה מebay,מה אני אמור להגיד לחנות וכו' כדי שלא אצטרך לשלם מיסים ומכס.

פורסם

תיהיה יצירתי תכתוב מתאם לצינור השקייה או אולי שסתום אוויר לשואב אבק.

בכל אופן אני גם אשמח לשמוע מהם תופעות הלוואי לספייסר הנ"ל.

פורסם

אני מקווה שברור לכם שאתן נותנים פה עצות בפומבי איך לבצעה הונאה שך רשויות המס של מדינת ישראל! :screwy:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לכתוב על החבילה שהיא מכילה משהוא אחר זאת הונאה לכל דבר ועניין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי איך שזה נראה זה כולה אלומניום 6061, אני יכול לייצר כזה בהגזמה ברבע שעה.

השאלה היא האם בהתקנה של ספייסר כזה תווצר בעיה כמו שיש במנועי ה1.8T עם המצערת האלקטרונית.

Got To love It

• תוכן חדש...