Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אסכם את זה בקצרה מנוע 1750 טורבו, 200 כ"ס, אוטומט 6 הילוכים, גימור יוקרתי מאוד בפנים, ריפודי עור משולב אלקנטרה=180 אלף ש"ח

לפי דעתי הפתעת השנה במחיר...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט מחיר אטרקטיבי.

שאלת המפתח מבחינתי היא תמיכת היבואן לאורך זמן ואיך יקבל את הרכב האדון לוי. כלומר, אם אחליט ללכת על לנצ'יה במקום גולף, למשל, האם בעוד שלוש שנים יהיה עדיין מי שיטפל ו/או ירכוש ממני את הרכב במחיר נורמאלי (כן, גם זה שיקול, כשרוצים להחליף לרכב חדש אחר...).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר

אתה כבר בגיל שצריך לדעת שתענוג עולה כסף ושרכב זה לא השקעה אלא הוצאה.

אתה הולך לאכול במסעדה טובה מעת לעת למרות שאשתך בשלנית מעולה.

אני מניח שאפילו לפני שבוע וקצת ביום הולדתך עד מאה ועשרים.

בוא נפרוט רגע את זה למעות בדוגמה.

גולף 180 לנצ'יה 180 בעוד 3 שנים גולף 120 לנצ'יה 90

הפרש 30 לטובת הגולף

הפרש יומי 27 שקל. שווה לא שווה תגיד אתה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רגע, זה אומר שתהיה גם לנצ'יה דלתה עם מנוע פשוט (1.4 120 כ"ס למשל) במחיר שפוי כ-130K ולא כמו ג'ולייטה עם תג מחיר של 160K לדגם הבסיסי? :-)

אגב, את שתיהן מביאה סמל"ת, או ללנצ'יה יבואן אחר?

פורסם

ARCO זה יהיה תלוי במיתוג של לנציה ע"י היבואן. בכל מקרה אל תצפה למחיר כמו של הפיאט בראבו לדוגמא. אני מעריך שאם תיהיה גרסה זולה היא עדין תיהיה קרובה או זהה בתמחור לאלפה . מאחר ובדרך כלל הרכבים של לנציה מגיעים מעוד מאובזרים ואיבזור עולה כסף.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

את שתיהן מייבאת סמל"ת.

בניגוד לאלפא, שאמנם מכירותיה, לפחות עד השנתיים האחרונות, היו איזוטוריות למדי, לנצ'יה נפקדו כאן בעשור האחרון, ולמעשה מאז ימי התמא שתמו ב 94', לנצ'יה לא ממש נוכחה בשוק הישראלי ובשנת 01' נעלמה מכאן בקול דממה דקה.

הלתא מכוונת בדיוק לאותו פלח שוק של הגולף, ומנגנת באותם תווים בדיוק - איכות, תא נוסעים מוקפד ויחידות הינע מיתקדמות.

סה"כ זהו פלח שוק לא גדול במיוחד, שדי קשה לראות איך לנצ'יה תישתלב בו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן מה גודלו של הפלח???

1000 יחידות לדוגמה

ימכרו 300 דלתות הצלחה!!!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ARCO זה יהיה תלוי במיתוג של לנציה ע"י היבואן. בכל מקרה אל תצפה למחיר כמו של הפיאט בראבו לדוגמא. אני מעריך שאם תיהיה גרסה זולה היא עדין תיהיה קרובה או זהה בתמחור לאלפה . מאחר ובדרך כלל הרכבים של לנציה מגיעים מעוד מאובזרים ואיבזור עולה כסף.

אמרתי את מה שאמרתי בגלל הפרש מחירים זניח בין אלפא עם 170 כ"ס ולנצ'יה 200 כ"ס שגם מגיעה עם תיבה אוטומטית בניגוד לאלפא. ואולי גם איבזור עדיף, את זה אנחנו לא יודעים כרגע.

פורסם

אם זה אכן המחיר זו הפתעה מאוד טובה.

נהגתי עליה לפני כמה חדשים ועוד לא ידעו לתת מחירים.

לשאלה כמה היא תעלה בעוד שנים לעומת גולף אל מול השאלה כמה היא הנאה היא תגרום לי במהלך אותם שלוש שנים לעומת גולף כל אחד צריך לענות לעצמו.

אדם שאין אצלו הבדל בין שתי השאלות, כנראה יקנה גולף...

פורסם

מישהו ראה אותה באתר של פיאט ישראל?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

העיצוב מזכיר לי קצת את הפיאסטה.

מעניין אם במציאות היא נראית קרבית יותר.

אגב אני חושב שהיא מנסה לכוון לפלח של הליאון הספורטיביות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הגימור נראה איכותי, עם תג מחיר מתאים אני מאמין שהיא תשרוד.

בכל זאת, מומחי הרכב הבריטים ששורצים על המסך טוענים שזהו הרכב הטוב ביותר במגוון תחומים, ואם הוא לא היה מחליד למוות הוא היה הצלחה היסטרית.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...