Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני צריך את עצתכם

יום שישי האחרון נסעתי בדרך מעקף באזור מישגב (כמובן בהמלצת הGPS)

במהירות 40 קמ"ש בערך ירדתי לבור קטן בדרך (כבישים בארץ ...)

חשבתי שעברתי זאת ללא נזק ,אבל ההגה התחיל לרעוד

גלגל שמאלי ירד לו כל האוויר במהירות

הרמתי את האוטו על ג'ק וראיתי כי הג'אנט מגנזיום התעקם מהצד הפנימי שלו וכי הצמיג ניקרע

לאחר שהרכבתי את הרזרבי לא הרגשתי במשהו חריג בנסיעה

האם כדאי להפעיל את הביטוח מקיף ?

אוליי יש מצב לנזק נוסף , אני עדיין לא העלתי את הרכב על ליפט

האם לתקן חישוק מגנזיום זה בר ביצוע ?

שבת שלום

תודה לכם

פורסם

אפשר לתבוע נזקים.

צלם המקום.

התלונן ברשות האחראית על אחזקת כביש זה (הישוב/מוא"ז/מע"צ וכד'). תעד את פנייתך ושאל לגבי עניין הביטוח.

בד"כ יפנו אותך למי שעוסק בתחום הביטוח ברשות האחראית. קבל הנחיות להמשך טיפול.

ברוב המקרים תקבל פיצוי על נזקיך אם בנסיבות הענין אכן תלונתך מוצדקת.

אבל, לא מן הנמנע שבנסיבות מסויימות גם ידחו את בקשתך וירמזו לך שתחפש סעד בבימ"ש ואתן לך דוגמה אפשרית:

נניח שבתחילת הכביש יש תמרור של כביש משובש או הגבלת מהירות ל-30 קמ"ש. הרשות תטען שבמהירות 30 לא היה נגרם נזק וכיוון שנסעת מהר יותר, אתה אשם.

יתכן ותפסיד, יתכן ותזכה ויתכן ותקבל פיצוי חלקי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אפשר לתבוע נזקים.

צלם המקום.

התלונן ברשות האחראית על אחזקת כביש זה (הישוב/מוא"ז/מע"צ וכד'). תעד את פנייתך ושאל לגבי עניין הביטוח.

בד"כ יפנו אותך למי שעוסק בתחום הביטוח ברשות האחראית. קבל הנחיות להמשך טיפול.

ברוב המקרים תקבל פיצוי על נזקיך אם בנסיבות הענין אכן תלונתך מוצדקת.

אבל, לא מן הנמנע שבנסיבות מסויימות גם ידחו את בקשתך וירמזו לך שתחפש סעד בבימ"ש ואתן לך דוגמה אפשרית:

נניח שבתחילת הכביש יש תמרור של כביש משובש או הגבלת מהירות ל-30 קמ"ש. הרשות תטען שבמהירות 30 לא היה נגרם נזק וכיוון שנסעת מהר יותר, אתה אשם.

יתכן ותפסיד, יתכן ותזכה ויתכן ותקבל פיצוי חלקי.

.

אם מדובר בכביש סביר יחסית,שהבור הוא משהו חריג,לא נראה שהבקשה תידחה.

אני חושב גם שרצוי להודיע על הבור למי שאחראי על הכביש בהקדם האפשרי, לפני שידאגו לסתום אותו.ככה בכל אופן אני עשיתי כשקרה לי מקרה דומה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אורן,

לא חידשת כלום:

נניח שבתחילת הכביש יש תמרור של כביש משובש

אותה הגברת בשינו האדרת:

אם מדובר בכביש סביר יחסית, שהבור הוא משהו חריג

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...