Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ייתכן והשאלה מתאימה יותר לפורום אחר, אבל מכיוון שהצטרפתי היום הגבילו אותי לכאן.

בכל מקרה החלפתי רכב והחלטתי שהגיע הזמן גם לרענן את הביטוח ובדקתי 2 הצעות אחת של AIG ואחת של ביטוח ישיר (9 מיליון) ולאחר מיקוח הצלחתי לקבל הצעות קרובות (זאת של AIG יקרה בכ 150 ש"ח), עם עוד קצת הבדלים ביניהם, כמו עלות השתתפות עצמית למוסך לטובת הביטוח ישיר וגבול אחריות צד ג' לטובת AIG וכו'. בעצם השאלה אם יש למישהו נסיון רע עם אחת החברות, כי כשהכל בסדר אי אפשר ממש לדעת, אבל אם צריך לתבוע....

אני מקווה שזה בסדר לשאול שאלה "צרכנית" כזאת בפורום הזה, ואם יש למישהו עצה טובה, תודה רבה.

פורסם

אני היום חידשתי את 2 הפוליסות שלי(חובה ומקיף) בביטוח ישיר.

מבחינת שירות, אין לי הרבה ניסיון איתם, כי לא נזקקתי עדיין לשירות שלהם.

מניסיו של חברים שמנויים אצלהם גם, השירות שלהם טוב ומהיר.

פורסם

ביטוח ישיר מורכב מ9 מיליון ומ-555, תתקשר לשניהם, משום מה זה אותה חברה אבל היא נותנת הצעות שונות. :roll:

ובלי קשר, אולי גם שווה לבדוק אצל סוכן.

פורסם

זה משהו שגם אני לא הבנתי את העניין עם ה 2 חברות...

זה מהמקור ככה, או שבשלב מסויים פשוט אחת מהן נקנת ע"י השנייה והוחלט להשאיר אותה כיחידה אוטונומית?

פורסם

נצא מנקודת הנחה שיש X חברות ולכן כל חברה מקבלת בממוצע 100\X מהלקוחות. לכן אם יש לך כאילו "2 חברות" אתה תקבל בממוצע X\50 מהלקוחות.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...