Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Memphis 16-MCA3004 פרוטקשיין מוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

המגבר שברשותי עבד טוב במשך 4-5 חודשים אחרי תקופת זמן הזאת המגבר פשוט נכנס למצב פרוטקשיין ומסרב לצאת ממנו

הייתה לי בעיה שבווליום גבוה הסאונד היה מתנתק ושהייתי מנמיך הוא היה חוזר.

בדקתי חיווט מאחורה + חיווט של המנחת + חיווט של הקרוסים הכל תקין

הוצאתי את כל כבלי הרמקולים + סאב + RCA מהמגבר אחרי שניתקתי את הפיוז הראשי כמובן , החזרתי את הפיוז הראשי והתנעתי את האוטו המגבר נמצא במצב פרוטקשיין כאשר הרימוט המתח והמינוס מחוברים בלבד .

האם יש בדיקה אחרת ?

האם צריך לשלוח את המגבר למעבדה לתיקון?

אם הוא יחזור מתוקן מתיקון יכול להיות משהו שמקצר ויקצר אותו עוד הפעם?

איך ניתן לבדוק את זה?

תודה מראש אורי.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

אם הוא במצב "הגנה" גם ללא חיבור לרמקולים- כדאי לשלוח לבדיקה.

בזמן הזה תנסה לבדוק עם מגבר אחר כל פעם רמקול אחר, וכך לבודד את הבעיה.

מתחדשת*

פורסם

איזה מגבר "כוסון"

קודם כל מה עוביי הכבלים של הפלוס והמינוס שהולכים מהמצבר למגבר הזה?

מה אורך כבל הפלוס ואיפה מיקמת את הפיוז הראשי? באיזה מרחק מהמצבר?

האם יש פיצול נוסף בדרך?

מה אורך כבל המינוס מהמגבר לנקודת ההארקה ומה העובי שלו?

- איזה פיוזים נמצאים בגוף המגבר ועל איזה הספקים הוא מוצהר?

ההשארה שלי היא שמשהו שם נשרף או הותך וזה קרה בגלל עומס יתר - עכשיו מה יכול ליצור עומס יתר על המגבר?

עבודה בעומסים גבוהים מידי?

חיווט בעובי לא תקין?

אות קדם מגבר (אות כניסה) גבוהה מידי? - מה היא יחידת הראש שלך? אתה משתמש בליין דרייברים בדרך?

ההשארה השניה היא שחלק ספציפי במגבר פשוט סיים את מחזור החיים שלו.

מה שלא יהיה תיגש למעבדה ובמקביל תבדוק אם החיווט שלך עומד בדרישות של כמות הזרם שצריך לספק למגבר הזה.

עריכה - תסלח לי שאני אומר את זה - אבל יש לך שם קבל אחד פרוץ - רואים את זה בתמונות (לפחות זה נראה ככה)

תביט בשישיית הקבלים מצד שמאל לספק הכוח - הימני העליון - פרוץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אבל גפילטעא זה מספיק גרוע - בייחוד עם הגזר והשפ#@ מלמעלה

ועוד מוסיפים לקקה הזה חזרת...

פולני פולני - אבל נשוי לעירקית מצרית בכל זאת :-D

לא אוכל מכובס.

עריכה - ועכשיו ברצינות

זה שיש שם קבל פרוץ זה דבר אחד - קבל פרוץ הוא בדרך כלל התופעה, אבל לא הגורם.

זה או משהו לפני הקבל שגרם לו לפרוץ או משהו אחרי הקבל שהחזיר אליו (כשלא היה אמור לקרות) וגרם לו לפרוץ.

יש שם בעיה וזה וודאי אבל דווקא לא מדובר בכבלים שנמצאים ליד ספק הכוח... הייתי מעוניין שפותח השרשור יעדכן את השרשור אחרי בדיקת המעבדה והתוצאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכל שאלה של איפה עושים את החג.

ושוב, כדאי לעבור על כל הרכיבים בזמן שהמגבר בתיקון ולמצוא את הגורם.

מתחדשת*

פורסם

אצל הסבתא של אשתי :twisted:

ראש השנה גורמה...

Pioneer TS-X150

פורסם
איזה מגבר "כוסון"

קודם כל מה עוביי הכבלים של הפלוס והמינוס שהולכים מהמצבר למגבר הזה? 4 גייג'.

מה אורך כבל הפלוס ואיפה מיקמת את הפיוז הראשי? באיזה מרחק מהמצבר? בערך 4 מטר ישראל התקין הוא יושב נראה לי ליד המצבר.

האם יש פיצול נוסף בדרך? לא.

מה אורך כבל המינוס מהמגבר לנקודת ההארקה ומה העובי שלו? בערך 1 מ'

- איזה פיוזים נמצאים בגוף המגבר ועל איזה הספקים הוא מוצהר? 25AX2 מוצהר 75RMS לערוץ ו220RMS בגישור

ההשארה שלי היא שמשהו שם נשרף או הותך וזה קרה בגלל עומס יתר - עכשיו מה יכול ליצור עומס יתר על המגבר? אין לי מושג

עבודה בעומסים גבוהים מידי? הקומפ' היה בגיין על קצת מעל הרבע והסאב בערך חצי

חיווט בעובי לא תקין? הכל תקין

אות קדם מגבר (אות כניסה) גבוהה מידי? - מה היא יחידת הראש שלך? אתה משתמש בליין דרייברים בדרך?

לא הגיוני - מקורית של האוטו מחובר דרך מנחת של Xetec יש בו ליין דרייבר מובנה נראה לי עד 9DB היה בערך גם קצת מעל הרבה במנחת

ההשארה השניה היא שחלק ספציפי במגבר פשוט סיים את מחזור החיים שלו.

מה שלא יהיה תיגש למעבדה ובמקביל תבדוק אם החיווט שלך עומד בדרישות של כמות הזרם שצריך לספק למגבר הזה.

אני ישלח לתיקון ויחזור עם תוצאות בנוסף אני יפנה לישראל ומקווה מאד שהוא יעזור לי לבדוק את החיווט ואין קצר במקום כלשהו

עריכה - תסלח לי שאני אומר את זה - אבל יש לך שם קבל אחד פרוץ - רואים את זה בתמונות (לפחות זה נראה ככה)

תביט בשישיית הקבלים מצד שמאל לספק הכוח - הימני העליון - פרוץ.

סתם לכלוך שחור שהיה נמצא על הקבל הוא תקין לחלוטין בדקתי והוא לא מנוקב או משהו

תודה רבה על העזרה והתגובות

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

• תוכן חדש...