Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת קסנון בעיתית

leonardo988
שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רכשתי קיט קסנון יוקרתי מאוד מבית PHILIPS

DXL288 למי שרוצה את הדגם.

אתמול התקנתי אותם בעזרת ההורות ולאחר ההתקנה אני רואה שיש לאור הימני (הצד של הנוסע לא הנהג) גוון שונה מהשמאלי.

אני חייב לציין שהנורה הקודמת שהותקנה philips diamond vision בפנס הימני היתה מכוונת גבוהה יותר מהשמאלית (בחירה שלי על מנת להאיר יותר את השולים) יכול להיות שזה הסיבה לגוון השונה שנוצר?

ותשובות לשאלות שלכם:

כן ניסיתי להחליף בין הנורות ולא השתנה!

כן ניסיתי להחליף בין הבאלסטים ולא השתנה!

כן אני יודע איך להתקין קסנון זה לא הסט הראשון שאני מרכיב.

:lol: :lol:

הנורות אגב הן 6000K תוצרת Philips גרמניה.

אם יש למישהו רעיון למה הצבע שונה אשמח לדעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניראה לי שיש לך בסך הכל טעות אופטית

בגלל שפנסי הרכב מוגדרים אסימטריים זווית ההארה שלהם שונה ולהם לפעמים נידמה כי האור אינו באותו הגוון

אבל זו רק השערה.

לא ציינת באיזה רכב זה מותקן והאם יש לך עדשות, כי זה מאד אופייני לעדשות.

ובכלל הסיכוי שהקיט שלך הוא באמת פיליפס שואף לאפס. כי פיליפס אינה מייצרת בכלל בלסטים אלא קונה מ HELLA וגם אז ליצרני הרכב

בלבד.

בשוק יש רק קיטים מזויפים של פיליפס בוש ועוד.

אגב, קיט של HELLA תיקני עולה בגרמניה בסביבות 2000€. רק לידיעה כללית.

וכל זה אינו אומר שהקיט שלך לא בסדר.

ברוך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...