Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס. הבדלים בין 5 דלתות ל 4 דלתות

Night Driver
שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מאחר ואני שוקל להחליף בקרוב את המגאן שלי בפלואנס 2 ליטר (שקיימת רק בגרסת 4 דלתות) עיינתי אתמול קצת בספר הרכב שלה באתר של קרסו.

ממה שראית ההבדלים בין גירסת החמש דלתות לגרסת ה 4 דלתות מעידים שמדובר ברכב בעל תכנון מרכב שונה לחלוטין. זה מתבטא כבר בספר הרכב בהבדלים בצורת פירוק הפנסים הק'דמיים לצורך החלפת נוראות ובפקק מילוי הדלק.

מאחר וגרסת ה 4 דלתות לא נבחנה במבחן ריסוק ההבדלים מעלים תהיות מאוד כבדות על ההבדלים הצפויים במבחן.

אשמח אם למישהו יש יותר פרטים להבהרת הנקודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה גומא ק"מ גבוהה ממליץ לך להמתין לתחילת היבוא של הפלואנס עם מנוע טורבו דיזל וגיר כפול מצמדים , היבוא אמור להתחיל בסוף ספטמבר.

לטעמי הגירסא הטובה ביותר של הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב הרכב שנבחן במבחן ריסוק הוא מגאן 3 ולא פלואנס 5 דלתות - אלה רכבים דומים אך לא זהים.

מהם ההבדלים בין המגאן המשווקת באירופה לבין המגאן שמשווקת בישראל, חוץ ממדבקת הפלואנס שקרסו שמים על דלת תא המטען?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מדבר על האירופאית מול הטורקית אלא על גרסת ה 5 דלתות הטורקית שמגיעה לארץ מול גירסת 4 הדלתות הטורקית שמגיעה לארץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה, מדובר אכן בשני דגמים שונים.

באירופה משווקת בשם פלואנס רק גרסת הסדאן.

ההצ'בק ממוצבת בנפרדת ונמכרת בשם מגאן, כדור שלישי.

ההחלטה לשווק את שתיהן תחת אותו שם בארץ היא של היבואן הישראלי.

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהם ההבדלים בין המגאן המשווקת באירופה לבין המגאן שמשווקת בישראל, חוץ ממדבקת הפלואנס שקרסו שמים על דלת תא המטען?

1. מד מהירות דיגיטלי באירופאית לעומת אנלוגי בטורקית.

2. דשבורד בנוי מיחידה אחת באירופאית, שתי יחידות בטורקית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפלואנס נמכרת גם באירופה, כולל בצרפת, ולא במחיר נמוך משמעותית (אם בכלל) ממגאן מקבילה.

גם באירופה היא משווקת עם לוח מחוונים אנלוגי (ואני כלל לא בטוח שגרסאות הבסיס של המגאן לא מוצעות איתו גם).

רנו מתייחסת לפלואנס כאל מכונית עם חמישה כוכבים, אם כי כמובן שזה עניין שיווקי שצריך לקחת אותו בחשדנות מסוימת.

לגבי ההבדל בקונסולה, גם אם קיים - כלל לא ברור מה המשמעות שלו מעבר לכך שמדובר בשני דגמים שונים במידות,

מיצוב ומתחרות. לא הייתי משליך מכך או מלוח מחוונים דיגיטלי על בטיחות, ולמעשה קשה לי להאמין שמכונית המבוססת

על פלטפורמת המגאן ומצוידת בשש כריות אוויר ובקרת יציבות, לא תקבל חמישה כוכבי בטיחות (אפילו דצ'יה סנדרו קיבלה

ארבעה כוכבים לפחות כשנבחנה עם שש כריות אוויר).

ללא שם.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין מה קורה עם שיווק המגאן 3 דלתות.

הבטיחו שתשווק אחרי אוטומוטור ביחד עם הספורט.

אגב המגאן 3 דלתות, מגיעה מהמפעל הספרדי, זה שמייצר את המגן של מערב אירופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ראיתי משאית עמוסה בפלאנסים ומגאנים בדיוק ביציאה מנמל אשדוד ובינהם התחבאה גם מגאן 3 דלתות אחת, בלבן, רכב מאוד מרשים, לפי מה שראיתי רמת האיבזור הייתה גבוהה עם גג פנוראמי וחישוקים גדולים, בהחלט נראית טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...