Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רכב ראשון נהג חדש.

תחילה אני אגיד שזה תקציב נטו לרכב ואני יודע את כל הדברים מצד

אני לא מחפש מכונית מסוימת אני פתוח להצעות אין לי משהו שחשוב כך כך חוץ שתיסע על בנזין.

אופן השימוש הוא כממוצע של 300-400 קמ בשבוע .

חשוב לי שלא תכנס למוסך כל שני וחמישי צריכת הדלק לא מפריעה לי. מזגן זה דבר שחשוב לי ושתוכל לעמוד לעשות מספר פעמים בשנה נסיעה לאילת אולי זה נשמע מפגר אבל לא מכונית שמתחממת מהר. אשמח לקבל הצעות ותגובות אני יודע שיש דברים מצד כמו ביטוח ,יישור קו,חלקים וכו' התקציב של 10 אלף שקל למכונית נטו רציתי לדעת אם אפשר למצוא משהו בתקציב הזה.

תודה רבה לעוזרים !!!

פורסם

בתקציב כזה אפשר לקנות פונטו במצב סביר. יש הרבה ונטו בשוק, לא מאטות מהן שחוטות, אבל עם קצת מאמץ אפשר למצוא אחת טובה. חלקים זולים ובשפע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...