Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

לאחרונה (כשבועיים שלושה) התחיל לי רעש מוזר של מעיץ צפצוץ/חריקה, שממש מזכיר את הרעש שעושה נעל גומי בריצה על משטח פרקט. להלן הפרטים:

מיקום הרעש: לא ממש ברור, זה נשמע לי בהתחלה גלגלים הקדמיים, אך זה יכול להיות גם מאיזור המנוע.

משך הרעש: כמה מאיות שניה, זה ממש נשמע כמו צפצוף קצר.

זמן הופעת הרעש:

1. בעת העברת הילוך
  2. בעת לחיצה חפוזה על הגז ועזיבת הדוושה בפתאומיות ובחדות.
  3. בעת נסיעה ברוורס (on/off).

בדיקות:

• כדי לבדוק האם מדובר בגלגלים עשיתי ברקסים פתאומיים (חשבתי בהתחלה שאיזה חלק לא יושב טוב או לא מחובר טוב) - אין רעש בכלל.
  • בנוסף, בזמן נסיעה בניוטרל אין רעש כלל.

בעקבות כך הגעתי למסקנה כי יש איזשהו קשר לפעילות מכלול המנוע/הגיר ונראה לי פחות סביר שזה רק משהו הקשור לגלגלים, למרות שזו רק השערה.

מישהו נתקל פעם במשהו כזה או שיש לו תובנות ממה שתיארתי פה. להמחשה שוב אני רק רוצה להדגיש, הרעש דומה בצורה מדוייקת לרעש של נעל גומי על פרקט עץ

תודה

פורסם

מה זה פולי מנוע- והאם יש דרך לבדוק זאת לבד?

בקשר לרצועה אביזרים - היא אכן יבשה (לא ברור לי איך, החלפתי לפני שנתיים שזה נשמע לי לא מזמן במונחים של רצועות כאלו- לא?). האם היית ממליץ לי לנסות לשמן/הרטיב את הרצועה כדי לאשש את מקור הרעש (בהנחה שהרטבה של הרצועה תפסיק לכמה דקות את הרעש הזה) - ממש שזכור לי שמן וגומי זה לא מתכון מוצלח, למרות שגם ככה כנראה שהיא צריכה החלפה.

פורסם

תיכנס למוסך הכי טוב, יעשה לך בדיקה קלה ויאמר לך את מקור הרעש, מניסיון אתה לא מעוניין שהפולי יעוף לך באמצע נסיעה!

• תוכן חדש...